2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015449 بازدید | 66527 پست
نیلوفر فرزام تازگیا خیلی خراب میکنهه این رو از چند جا شنیدم. یکی هم تو نو عروس اومده بود نوشته بود با فرزام عمل کرده و کلی به مشکل خورده. اما بعضی خیلی قشنگه اما من باشم سمتش نمیرم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسنا جان دقیقا یکی از معایب عمل بسته اینه که دید جراح کمه برای همین گفته میشه ترجیحا بینی های پرکار عمل باز انجام بدن تو عمل بسته سوراخ های بینی از داخل برش میخوره و کلوملا بدون برش می مونه
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
مائده جان شما دکتری؟؟ ببخشد اینو میپرسم آخه خیلی با اطمینان در مورد چگونگی برش پره ها حرف میزنی یه جوری که من به دیده های خودم شک کردم!!! به هر حال ما وقتی رفتیم مطب موسوی کلی پره جمع شده بدون برش دیدیم. 2.3 تا هم بودن که زیر پره هاشون یه برش خیلی خیلی کوچولو داده بود که اونم احتمالا به خاطر بیس بینیشون بوده. اما خود پره ها نبود ریر بینی یه جای نزدیک سوراخ بینی که خیلی باید دقت میکردی تا ببینی.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
من تا بعد از بارداریم 7ِ-8 ما بینیم ورم داشت بعدشم به نظرم واقعا بچه داری توانی برای ادم نمیزاره مخصوصا سال اول بزار حداقل یکسالش بشه بعد عمل کنه اکه فقط شیر خودتم بخوره که کارت سخت تره
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
2810