2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015415 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسنا جون ویزیت شدم دکتر برام عکس از سینوسام نوشت که ببرم نشونش بدم. فکر کنم عصر همون روزی که میاد عمل میکنه.دقیق نمیدونم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
صبح روشن جون شما با سجادیان ترمیم داشی، الان راضی هستی ؟ مشکلاتت بر طرف شده به سلامتی؟ راستی عزیزم درخواست دوستی دادم ازت سوال داشتم ، مرسییی خانومی
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
کتی جان ، اره عزیزم، ٩ خرداد عملم بود الانم خدارو شکر خیلی راضیم بینیمو چهار شنبه بدون چسب دیدم دوس داشتم، مشکل من بزرگی نوک بینیم بود و ارتفاع زیادش دو تا فرو رفتگی دو طرف بینیم بود( دکتر قبلی زیاد از پره های بینیم برداشته بود) الان نوک بینیم و ارتفاعش کم شده فرو رفتگیها هم پیوند غضروف شده اومده بیرون عکس قبل از عملم چند صفحه قبل هست، هنوز بر نداشتم
صبح روشن جون پ خ
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
بچه ها کارای سجادیان مثل سایتشه یا بهتره از عکسای سایت؟ صبح روشن کارای سجادیان با عکسای سایتش تفاوتی نداره ؟
خرید از سایت علی اکسپرس. محاسبه = 3400*قیمت +فقط 10 هزار تومان
من خیلی دوست دارم بینیم مثل این بشه . به نظرتون پیش سجادیان برم اینطوری درمیاره الان بینیم فکر کنم مثل قبل عمله اینه تقریبا [URL=http://uplod.ir/kkvvmico76yi/tlfrnr9rjfiom9jw8uxx.jpg.htm][IMG]http://s6.uplod.ir/i/00375/kkvvmico76yi_t.jpg[/IMG][/URL]
خرید از سایت علی اکسپرس. محاسبه = 3400*قیمت +فقط 10 هزار تومان
شامانا ماهی نوا عزیز مرسی از شرح مطب گردیتون آمل به من خیلی نزدیکه حتما تو این هفته وقت میگیرم میرم فقط یه سوال یعنی بیشتر افرادی که عمل کرده بودن قبل عمل بینی بزرگ و پر کاری داشتن؟ دکتر بینی های کم کارو خوب در میاره؟
صبح روشن جان اوایل رعایت کن ولی از دو سه هفته به بعد زیاد حساس نباش طاق باز خوابیدن خیلی بهتره ولی اگه به پهلو هم بخوابی اتفاق خاصی نمیفته ورم یه طرفت اون روز بیشتر میشه
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
maman sepehr دیروز ما خیلی نمونه دیدیم و من هم بینی کم کار دیدم و هم بینی خیلی خیلی پرکار. مامان سپهر جان حتما شرح مطب گردیتو بنویس و اگه میشه از دکتر سوال کن برای بینی پایه میزاره؟ اگه نه,چه تمهیداتی برای افت نکردن بینی انجام میده.مرسیییی
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
2810