2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015722 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم
پاپیون جون اگه رفتی مطبش بیا خبرشو ب منم بده شاید منم رفتم با همین عملیدم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
والا من اطلاع ندارم ..از دو نفر فقط شنیدم ..باز شما تجربتون بیشتره
البته فک کنم ب دکتر و نوع عملو داروی بیهوشیو غیره هم بستگی داره
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
ن پاپیون نمیدونم ولی خو زنگ بزنی مطبش میگه بهت دیگه
مرسی عزیزم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
پروتز چونه نبود، به من گفت استخوان چونه رو می شکنیم بعد میاریم جلوتر پیچ میکنیم، پیچش هم از جنس ایمپلیمنت دندونه
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
نمیدونم..من حرفی نزدم ...فکر کنم بشه تخفیف بگیریم ، بازم میگم قیمتی که به من داد شامل انجراف بینی هم میشد
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
سلام دوستای عزیز م
چرا کسی عکس نمیییییییییییزاره مماخ قشنگا

دوستی بنا م مریم راجع به دکتر م کاری ترمییمش پرسیده بود هر کار کردم میل برات بفرستم نشد در نتیجه این جا می نوسیم

تخصص دکترم فوق تخصص جراح پلاستیک داره سبک کارشم بیشتر نیمه فانتزی و طبیعی هست اگه دوست داشته باشی فانتزی هم برات می کنه کلا مماخ هر شخص نسبت به چهرش در می یاره من به نظرم ای یه مور خوب تو کارش هست ویه زیبایی شناسی خوبی داره ایرادشم خیلی خونسرده جای بخیه هاشم دوست ندارم اما خیلی بد نیست اما بهترم می تونه باشه برای من اذیت کنندس به لحاظ تنفسم من خوب هستم از تو مطبم هر کی پرسیدم مورد نداشت من کار ترمیمی ندیدم اما ادم رکی هست یه خانمی یه بار برای ترمیم اومده بود مشاوره پیشش بهم گفت به من گفته 50 درصد بینیت خوب می شه به نظرم عمل نکنی بهتر هست گفت چقدر بهش اطمینان کنم گفتم ادم صادقی هست الکی امید نمی ه الکی هم نا امید نمی کنه پولکی هم نیست روراست با هات حرف می زنه من فروردین باید برم برای کشیدن بخیهام روی تیغه اگه تا اون موقع عمل نکرده بودی برات حتما می پرسم :))))
سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه
من که ندارم واقعا ١٦ ولی واقعا اگه همونی بشه که آدم می خواهد و به ترمیم کشیده نشه میارزه چون حساب کنی اون بنده خداهایی که به ترمیم کشیده میشه همین اندازه متحمل هزینه میشن
❤️