2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست
sevilاکثراباچسب یاگچ بودن وبقیه که نداشتن ایناروخب تازه عمل کرده بودن وورم داشتن درکل راضی بودن ومیگفتن ساپورتش خوبه وهمونطوری که میخواستن شده منم خوشم میومدکبودی وورمشم من کسی روندیدم که صورتش کبودباشه.قیمتشم که خیلی خوبه نسبت به بعضیامن وقت ویزیتم داشتم که مشکلی واسم پیش اومدنتونستم برم/همون2700/800بهت قیمت داد؟تاریخ عملت کی شد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فندق اخه کاری نداره که.خب منم خال هام جراحی میخواد چون یه بار با کوتر برداشتم اما باز دراومده.
گفتم من که بیهوشم.قرارم هست بخیه داشته باشم پس تا میاد اوکی شه همه با هم اوکی شه، اما میترسم به سجادیان بگم بهم بد و بیراه بگه
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
من رفتم پیش سامی بهش گفتم راکوتان میخوردم،گفت کی قطع کردی؟ گفتم حدود 2 ماهه...گفت خب تا بیای عمل کنی حدود یک ماه میشه ، مشکلی نداره!
گفت ما میگیم تا 3 ماه بعد عمل میکنیم،اما واسه تو تا 2.5 ماهم طوری نیست
به نظرتون سجادیانم همینو میگه؟! عایا؟
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
samy جان فردا میشه تو مطب برزنجی به نوک بینی ها نگاه کنی فرمشو ببینی؟ به نظر من اومد که نوک بینی از سه رب نازکه ..البته من نمونه ندیدم فقط همون دوتا خانوم منشی بودن ..ممنون
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
نیلپر جان منم روزی که رفتم همه با چسب بودن و همه قبل عمل گوشتی .یکی از بچه ها چسبشو باز کرد تا ما مدلشو ببینیم خیلی هم خوب بود ولی من بینیم استخونیه و تابحال نمونه استخونی ازش ندیدم خودش گفت خوب میشه حالا نمیدونم چیکار کنم
2810