2777
2789
توی نی نی سایت اذر 92 کم کاره بیایید از کارا قد و وزن و شیرین کاریهاشون بگیم
خدایا بخاطر وجود همچین همسر و پسری ازت ممنونم از این به بعدم هوامو داشته باش... امین
دختر من 25 آذر 93 بدنیا اومده اسمش زهرا ساداته بخاطر حساسیت به پروتیین گاوی و رفلاکس پنهان بسیار ضعیف و لاغر و کم وزنه 7100وزنشه 71 قدش و 46دور سرشه بسیار بسیار شیطونه و شیرین کاری میکنه 4دست و پا نمیره ولی سینه خیز میره و دستشا به من ومبل میگیره و می ایسته
یه گل دارم دوستش دارم منتظر دومیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم فکر کنم ٥ اذر پارسال دنیا اومد تاریخا رو به میلادی درست تر بلدم اجازه بدید میلادی بگم ٢٥ نوامبر دنیا اومد اولین دندونش ٣ اگوست بود از ٢٠ سپتامبر اولین قدمهاش رو برداشت الانم حسابی راه میره قربونش برم تقریبا همه چی میخوره غذای میکس زیاد دوست نداره غذایی که ما میخوریم رو بیشتر مایله بخوره دست میزنه های فایو میده تو وان حمومش بلند میشه خودشو پرت میکنه تو اب و غش غش میخنده باباش رو با با صدا میکنه منو هم مم مه خرابکاری بکنه خودش میره تو اتاقش و مثلا صدام میکنه برم جاشو عوض کنم میخواد بره بخوابه بای بای میکنه بجای بوس کردن هم میاد صورتمون رو اب دهنی میکنه مثلا میخواد بخورتمون
من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
واتو واتو ماشالله پس دختره شما هم حسابی بلاس دختر منم تقریبا مثل دختر شماس کارهاش دست میزنه میرقصه بابای میکنه میگیم حسین جان سینه میزنه کلاغ پر میکنه رو تاب میشینه میگه تااااب تاااب تله منو به سر خودش میزنه یا به سر من هیس میگه و دستشا میزاره رو دماغش چشم و دماغه من را هم میشناسه بهش میگم کو دست میزتره روشون بابا ماما تاب تاب دددد به به بده دقول بقول نه و کلی حرف چرت و پرت هم میزنه
عزیزم ای جون نارتا جون اینکه میره جلو در خیلی جالبه دختره منم موش میشه هرکی را ببینه واسه جلب توجه یا واسش بوس میفرسته یا موش میشه سرفه الکی را که دیگه نگو
برس خواهرش رو برمیداره میزنه به موهاش کش و گیره اونو مثلا میخواد به سر کچلش ( کچل نیستا کوچولو مو داره) کارای تلویزیونو تکرار میکنه مثلا دست میزنه بشین پاشو میکنه میپره ( اینو دیروز مادر شوهرم متوجه شد) امروزم خودش رفت رو تابش که مثلا بخوابه پتوشو برمیداره میاد تو سالن یعنی خوابم میاد الان ٤ تا دندون داره شربت اهن میدم تف میکنه بیرون اسباب بازیای خواهرشو به هم میریزه اون که دعواش میکنه هلش میده از جهت دیگه نزدیک میشه و بلاخره کار خودشو پیش میبره
من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
2810