2777
2789

آقا تو ماشین بودیم . خواهرشوهرم از ماشین پیاده شد یه کاری داشت .

بعد گفت به من که فلانی یهنی دخترش خیلی اعیونیه نه .؟

یا چون دختره منه این فکرو میکنم .؟

گفتم آره هست خیلی .

بعد در تایید حرفش گفتم شما رو اوایل که اومده بودید من میگفتم چقدر شما با کلاسید شما و دخترت . 

ولی گفتم پسرش پس چرا انقدر بی کلاسه .؟؟ با خنده . 

شوخی میکردم . ولی بعد نظرم عوض شد .

اونم گفت بذار من یه چیز بگم . 

منم اول مامانتو دیدم فکر کردم نوکر کارگر خونتونه . 

گفتم چرا . گفت از لباس پوشیدنشو اینا . 

موهای مامانم کم پشته . گفت مو هم نداشت .

یعنی من لال شدم هیچی نتونستم بگم . 

بعد اومدم خونه گریه کردم .

یعنی حرف من انقدر بد بود .؟

اونم شوخی بود . 

خیلی محبت میکنه ها بهم . من اینجا غریبم هر روز میام پیششون خیلی خوبه . ولی نمیدونم چرا این حرفو زد ‌. 

حالا من یه شوخی کردم اونم با شوهرم . تو باید به مامانم همچین حرفی بزنی .؟؟ 

از یه طرفیم خیلی محبت میکرد بهم . 

ولی این حرفش خیلی ناراحتم کرد . بیچاره مامانم .😔

چقدع بد حرف زدین

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی خودت شروع کردی!

حرمت نگه دارید تا حرمتتون نگه داشته بشه

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

حرفش منطقی نبوده و کاملا اشتباه بوده 

و از طرفی هم میشه گفت منظوری نداشته ! 

بگو چگونه بمیرمت که اینگونه در من نفس میکشی ، بگو چگونه وابسته بودنت نباشم که اینگونه زندگی ام را با من قدم میزنی و خنده ام را بیخ گوشم جا می گذازی ، بگو چگونه در تو حبس نباشم که اینگونه در من جاری هستی ، که اینگونه حالم با تو خوب است❤️⁩M❤️
حرفش منطقی نبوده و کاملا اشتباه بوده  و از طرفی هم میشه گفت منظوری نداشته !

نوکر کارگر خونه چجوری میتونه بی منظور باشع

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

حرفش بد بود واقعا ولی یکی گفتی یکی شنیدی دیگ بیخیال اونم بهش برخورده

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

بگذریم ک کلا با این مدل شوخیا حال نمیکنم ولی خب طرف صحبت تو شوهرت بوده شوخیتم با اون بوده مادرشوهرت میتونست سکوت کنه و باخنده رد کنه بالاخره بزرگتر باید عاقل باشه تو جمع درمورد کسی ک حتی حضور نداره حرف نزنه و شوخی نکنه

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤
نوکر کارگر خونه چجوری میتونه بی منظور باشع

بهش بفهمون ناراحت شدی ! 

اینجوری پروو میشه 

نباید اجازه میدادی از حد بگذرونه و یه همچین حرفی بزنه ! 

بگو چگونه بمیرمت که اینگونه در من نفس میکشی ، بگو چگونه وابسته بودنت نباشم که اینگونه زندگی ام را با من قدم میزنی و خنده ام را بیخ گوشم جا می گذازی ، بگو چگونه در تو حبس نباشم که اینگونه در من جاری هستی ، که اینگونه حالم با تو خوب است❤️⁩M❤️

چقدر بد گفته البته شما هم دوتا اشتباه داشتی یکی اینکه بیخودی اینقدر خودشو دخترشو بردی بالا دومی چرا دیگه ریدی به شوهرت😐

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن