2777
2789

بله حتما. 

ممنون از دعوتت

سلام دوستان. نماز امشب رو فراموش نکنید. این نماز خیلی مهمیه. هم با عث امرزش گناهان میشه هم برای پدر و مادرامون اثر رحمت داره. 

تاپیک اخرم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا امام زمان از حال دلم باخبری چرا هیچ کاری نمیکنی تا کی این همه سختی بکشم بهم ظلم بشه تا کی خسته شد ...

🌹 دعای سریع الإجابة🌹

عارف بزرگ آیت الله العظمى بهجت رحمة الله عليه در حاشیه قرآن این دستورالعمل را نوشتند:
هرکس در بین الطلوعین
(یعنی فجرکاذب و فجرصادق" پنج دقیقه قبل از اذان صبح تا پنج دقیقه بعد از نماز صبح)
این ذکر را بگوید هرحاجتی داشته باشد برآورده می شود ولو تشرف به خدمت امام زمان علیه السلام باشد.

14 مرتبه: صلوات
40 مرتبه: یامولای یا صاحب الزمان ادرکنی
14 مرتبه صلوات
.

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
نه اصلأ درسم را نخوندم ، حال ندارم ، اعصاب هم ندارم!

خب نیاین توی این تاپیک. 

هر چیزی رو نگین. ثبت نکنین. 

نماز چی بوده؟

تاپیک اخرم هست عزیزم