2777
2789

یه سال نیمه عروسی کردیم کار درست حسابی نداره سر جمع یک ماه تو سال شاید کار کنه بی مسولیته .و تنبل همه اینا به کنار عقده بی پول بودنش رو سر من خالی میکنه عید یه هزاری به من نداده خودم با پول خودم یه مقدار لباس خریدم برا اونم یه دست خریدم الان چپ میره راست میاد میگه لباسام بنجل هستن لعنت به این زندگی .آخه این حرفا رو من باید بگم من باید غر بزنم ن اون چکارش کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر توعقد هم همین بو د و از اول تنبل و بیکار بود بازم شما رفتی باهاش عروسی کردی که خود کرده را تدبیر ...

تو عقد بیشتر کار میکرد قرار بود بعد عروسی کارش رو توسعه بده ولی خیلی بدتر شد .با این حال خودمم بی عقلی کردم قبول دارم ولی من خیلی چشم و گوش بسته بودم مامانم هم بی سیاست عقل نداشتم الان میفهمم چی به سرم اومده

بگو پول بده لباس مارک بخرم مگه من بدم مباد لباس مارک بخرم

ولی برام سواله،.وقتی کار درست و حسابی نداره، پول نداره، تنبله چرا زنش شدی

فقط میخواستی شوهرکنی؟ 

مجرد موندن تا اخر عمر بهتر از این ازدواجا هست