2777
2789
عنوان

آیا اینا نشونه آزار جنسیه

476 بازدید | 25 پست

یه دختر ۳ساله که از مردها میترسه و با جیغ و گریه ازشون فرار میکنه حتی اگه مردی توی جمع صحبت هم بکنه باز هم میترسه درصورتی که قبلا اینطوری نبوده شاید یکم خجالت میکشید اما در این حد نبود...فقط با باباش ارتباطش یکم بهتره ولی وقتی مردای دیگه رو میبینه جیغ میزنه و گریه میکنه میره تو بغل مامانش قایم میشه

بنظرتون ممکنه کسی اذیتش کرده باشه؟؟

تیکر بارداری نیست...چالش حرف ناشناس

ببرینش روانپزشک

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

ن

بعضی بچع ها اینطورین

یه جا خوندم نوشته بود: «قدر اونی که کنارته رو بدون چون بی مقدمه یه روز از کنارت میره و دردش تورو از پا در میاره.»    درک نکردم و اون اتفاق افتاد و من دردشو با پوست و استخونم حس میکنم                                       قدر آدمای زندگیتو بدون چون زود دیر میشه🪐                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بعضی بچه ها از مردا میترسن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اره شاید چون میگی قبلا این جوری نبوده

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

برادرزاده منم اینطوریه احتمالن یکی ترسونده از مردا می‌ترسه جیغ میزنه یا بعضیا کلن اینطورین 

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))
ببرینش روانپزشک

متاسفانه والدینش خیلی نا اگاه هستن و حتی ما جرات گفتن این حرفارو نداریم من از رفتار بچه این حدسیاتو زدم 

از اونجایی که میدونم مامانش بچه رو پیش بقیه میزاره و خودش میره به کاراش برسه بخاطر همین شک کردم

تیکر بارداری نیست...چالش حرف ناشناس
2810