2777
2789
عنوان

چرا خانم ها خیلی زود ازدواج می کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 69 پست
من در مقایسه با خواهرشوهرم یا دوستام که مجردن خیلی بیشتر تیپ میزنم و به خودم میرسم...
ولی خوشحالم که پاک و ساده ازدواج کردم و دست به دست نچرخیدم...
متاسفانه خواهرشوهرم که چادریه و محجبست و دوستام ،چون قصد ازدواج دارن ..هی با آدمای مختلف دوست میشن و با احساساتشون بشدت بازی میشه و عاشق هم میشن ...ولی از اردواج خبری نیست...و همچنان بدنبال کیس مناسب هستن و از لحاظ روحی روشون فشاره
امیدوارم بزودی برن خونه بخت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرایی که زود ازدواج کردنم خیلی دیدم .

فقط که دخترا زود شوهر نمی کنن . اکثر دخترایی که زود شوهر میکنن شوهراشونم کم سن هستند .
خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ... جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ...
ضمنا یه چیزی .....
شما میگی چرا دخترا زود ازدواج میکنن و پسرا دیرررررررررر...

خو برادره من.....همین دخترایی که زود ازدواج میکنن با کی ازدواج میکنن؟ با همون پسرا دیگه...

مثلا 22 سال واسه یه پسر میگن زوده....ول یهمین پسرر 22 ساله اومد خاستگاریه من ....

پسری که میخواد تا 35 سالگی مجرد بمونه بعدش باید تشریف ببره خاستگاری دختر 30 ساله که لااقل از لحاظ سنی بهم بخورن