2777
2789
عنوان

با دخترم تنها زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متعجبم چرا بعضبا توهین میکنن،خب برفرض کاربر مرد باشه ،مگه  پرسه طبیعی خانوما چیز زشتی هست،چه اشکالی داره درمورد رفتار ها یا راهکارهای مناسب این دوره بدونن؟!

کمرش روبا شال یا روسری ببنده وگرم نگه داره 

چای نبات ،دمنوش زنجبیل با نبات برا تسکین دردش،پد بهداشتی بدون مشبک براش تهیه کنید ،اگر حمام کرد ایستاده وسریع دوش بگیره وبیاد بیرون ،کیسه آب گرم هم برا درد ناحیه شکم خوبه 

بسته به ژنیتکش دورش ازسه تا هفت روز متغیره وچند ماه اول معمولا منظم نیست 

اگر مایل بودید مبتونید به پزشک زنان مراجعه کنید تا کاملتر برا دخترتون وشما شرح بدن 

اگه راست باشه چقدر دلم به حال دخترت سوخت

تو سفر رسیدیم به یه خدمات رفاهی من تو فروشگاهش داشتم خوراکی میخریدم یه مرد با دخترش اومد تو دست دخترش رو هم گرفته بود و نوازش میکرد و استرس داشت.سریع به فروشنده گفت پد بهداشتی میخوام.

من اومدم بیرون رفتم جلوی سرویس بهداشتی منتظر همسفرم وایسادم دیدم مرده با دخترش اومد که بره سرویس و هی قربون صدقه دخترش میرفت و میگفت فدات شم میخوای بیام کمکت؟میتونی؟چیز دیگه ای لازم نداری؟

وااااقعا از رابطشون کیف کردم.

بله پدر هستم. این اکانت مادر شه. لطفا راهنمایی کنین. شرایطی ندارم که فحش بشنوم. ممنون. را ...

درکت میکنم 

منم تو بچگی وقتی ۸سالم بود مامانم رفت مجبور شدم برم پیش عموم اخه بابام هم رفته بود😥

خوشبحال دخترت که همچین پدر خوبی دارع😍

😈شاید وجودم به کسی آرامش نده ولی اینکه حرص خیلیا در میاد بهم انگیزه میده😈
ای وای

چیهههه؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

خب این اگه راست بگه چند سال زن داشته یعنی نمیدونه چی خوبه چی بد بعدشم یعنی مادربزرگی عمه ای دوربرش نیست بپرسه یعنی تموم جوونای حالا میدونن برای پریودی ودرداش چی خوبه چی بد

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔
 تو سفر رسیدیم به یه خدمات رفاهی من تو فروشگاهش داشتم خوراکی میخریدم یه مرد با دخترش اومد تو دس ...

آخییی عزیزم 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
خوش به حالش اون وقت من اون موقع نه سالم بود مامانم خیلی بد باهام رفتار میکرد    

چرا بد؟؟؟😢

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
درکت میکنم  منم تو بچگی وقتی ۸سالم بود مامانم رفت مجبور شدم برم پیش عموم اخه بابام هم رفته بود ...

بآبت تنهایی متاسفم.

بدون خداوند جبران میکنه.

ممنونم

ولی نعمت و سرورم امام رضا