2777
2789
عنوان

با دخترم تنها زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 78 پست

بچه ها سوال اصلا چیزی نیست که بخواید اینقد جبهه بگیرید 

اگرم ایشون یه پسر بچه ۱۵ ساله باشه فوقش یادمیگیره اینجور موقع ها باید چه کمکی بکنه و این اصلا بد نیست 

تو کلاه قرمزی داشتن تئاتر بازی میکردن با موضوع:" خواستگاری کفش از توپ" اول کار پدر داماد برگشت به خانواده عروس گفت : بله شنیدیم که یه دختر توپی دارید... :)))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.  لطفا بهش قرص هیوسین بدین. از درد زیاد دچار تهوع شده.  بهش مسکن بده

حتما بهش غذا های گرم بده.  سردیجات اصلا نده دردش بدتر میشه

غذاهای مقوی و گرمیجات. 

گل گاو زبون و بابونه. دارچین.  زنجبیل. 

اگه بتونی بهش کاچی بدی عالیه (مامانتون یا ابجیتون راحت میتونن درست کنن) 

خوب باید براش تو ضیح بدی که قرار هر بیست و یک روز یه بار چه اتفاقی بیوفته عکس رحم رو نشون بدی بهش و بگی چرا این اتفاق میوفته دوم مسایل بهداشتی این مواقع رو براش توضیح بده و هر دفعه اگه درد داره بهش استامینوفن بده و بدون تو این مواقع دخترت حساس و زود رنج و عصبی میشه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

تورو قران اول بگو چرا زدی مرد؟؟؟؟ خو  تو که میدونی این سایته زنونه اس و مباحث هم زنونه په اومدی کجا؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
خوب باید براش تو ضیح بدی که قرار هر بیست و یک روز یه بار چه اتفاقی بیوفته عکس رحم رو نشون بدی بهش و ...

البته دوره سیکلها متفاوته از 21روز تا 28روز بین خانمها متفاوته

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ببخشید کنجکاو شدم  یعنی چی؟ شما مادرش نیستی مگه؟

بله پدر هستم.

این اکانت مادر شه.

لطفا راهنمایی کنین.

شرایطی ندارم که فحش بشنوم.

ممنون.

راه دیگه‌ایی به ذهنم نرسید.

گفتم بیام اینجا.بپرسم

ولی نعمت و سرورم امام رضا

ببین بهش استامینفون بده و کیسه اب جوش بزار براش و دلشو بمال یکم خوب میشه و غذاهای مقوی بهش بده

😈شاید وجودم به کسی آرامش نده ولی اینکه حرص خیلیا در میاد بهم انگیزه میده😈