2777
2789

یکی از بلاگرا  اسمش پریا هس 

گفته بود یکی از پیجارو فالو و لایک کنیم 

قرعه کشی میکنه 

به یک نفر گوشی به بقیه هندزفری میده😐گفتم بزار انجام بدم برنده که نمیشم شانسمو امتحان میکنم 

در کمال ناباوری  تو قرعه کشی برنده شدم 

اونم اونم گوشی😑😑

اونم سامسونگ 

پشمامممم فقط 

باورم نمیشهه 

من  این همه خرشانسی محاله 

بالاخره یه بلاگر به درد من خورد😆

مدلش؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدلششش چبهههه

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺

هر وقت فرستادن ذوق کن فرزندم

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
2810