2777
2789
عنوان

رو پیشونیم خطوط ریز دارم😢😢😢

63 بازدید | 4 پست

تو اینه که نگاه میکنم 

خطوط دارم 

انگار که خط کش گزاشتن راست کشیدن 

البته باید بیای نزدیک تر نگاه کنی

۲۰سالمه اینا درست نمیشن،؟😢

معلومه که درست میشن عزیزم 

پوستت خشکه ؟ 

آبرسان استفاده میکنی؟ 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
معلومه که درست میشن عزیزم  پوستت خشکه ؟  آبرسان استفاده میکنی؟

والا نمیدونم خشک یا چرب 

چون جوش زیر پوستی میزنم  حس کردم چرب 

و محصولات  پوست چرب استفاده میکنم

تازه یه هفتس ابرسان میزنم 

اینا برطرف میشن یعنی؟ 

چطوری😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم خشک یا چرب  چون جوش زیر پوستی میزنم  حس کردم چرب  و محصولات  پوست ...

راستش نمیدونم برطرف میشن یا نه بستگی داره به عمقشون مثلا ... 

دکتر میتونه مشورت بهتری بهت بده 

ولی نگران نباش نهایتا حتی اگه نره  با لیفتی ، بوتاکسی ، کرم ضد چروکی چیزی درست میشه 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اصلا نگران نباش چون حیلی راحت درست میشه من روپیشونیم‌نداشتم خط لبخندم خیلی اذیتم میکرد تااینک با یه خانومی اشناشدم وبهش گفتم بهم معرفی کرد ی محصولی خیلی خوب بود