2777
2789
عنوان

رو پیشونیم خطوط ریز دارم😢😢😢

63 بازدید | 4 پست

تو اینه که نگاه میکنم 

خطوط دارم 

انگار که خط کش گزاشتن راست کشیدن 

البته باید بیای نزدیک تر نگاه کنی

۲۰سالمه اینا درست نمیشن،؟😢

معلومه که درست میشن عزیزم 

پوستت خشکه ؟ 

آبرسان استفاده میکنی؟ 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
معلومه که درست میشن عزیزم  پوستت خشکه ؟  آبرسان استفاده میکنی؟

والا نمیدونم خشک یا چرب 

چون جوش زیر پوستی میزنم  حس کردم چرب 

و محصولات  پوست چرب استفاده میکنم

تازه یه هفتس ابرسان میزنم 

اینا برطرف میشن یعنی؟ 

چطوری😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نمیدونم خشک یا چرب  چون جوش زیر پوستی میزنم  حس کردم چرب  و محصولات  پوست ...

راستش نمیدونم برطرف میشن یا نه بستگی داره به عمقشون مثلا ... 

دکتر میتونه مشورت بهتری بهت بده 

ولی نگران نباش نهایتا حتی اگه نره  با لیفتی ، بوتاکسی ، کرم ضد چروکی چیزی درست میشه 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اصلا نگران نباش چون حیلی راحت درست میشه من روپیشونیم‌نداشتم خط لبخندم خیلی اذیتم میکرد تااینک با یه خانومی اشناشدم وبهش گفتم بهم معرفی کرد ی محصولی خیلی خوب بود