2777
2789
عنوان

وسواس فکری عجیبی دارم .

138 بازدید | 9 پست

غذا درست میکنم فکر یه سم میاد تو ذهنم بعد فکر میکنم غذا سمی شد .😥

الان گشنم شد رفتم یه چیزی درست کنم باز اون طوری شدم . میشه یه چیز بگید آروم شم . 

دکترم رفتم . 

دکتر چی گفت؟

منم وسواس فکری دارم گاهی به همسرم یهو میگم دست به وسایل خونه نزن خودم باید فقط دست بزنم یا تو فکرم میاد یهو باهاش دعوا کنم😟😔

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی وسواس فکری دارم . خیلی هم اذیت میشم 

ولی دیگه نه اینطوری 😕😐

برای اقتدار ایرانی  برای حفظ این مرزهای طولانی                     برای تک تک زخم های سرزمینم  برای امتداد قاسم سلیمانی                                                                                  دم خواننده و سازندش گرم 😎 خوب زدن تو دهن شروین ✌🏻

ببین عزیزم منم وسواس فکری دارم اول اینکه یه سجده برو با ذکر بسم الله و بالله توکلت علی اعوذ بالله السمیع العلیم من الشیطان الرجیم فقط چشاتو ببند پتح دیقه سرتو بزار زمین دوم اینکه عرق بابونه روزی نصف لیوان بخور و در نهایت به ذهنت کم توجهی کن بگو بیخیال بزار سم رو بخورم هیچی نمیشه

این کاربری متعلق به دو نفره 
دکتر چی گفت؟ منم وسواس فکری دارم گاهی به همسرم یهو میگم دست به وسایل خونه نزن خودم باید فقط دست بزن ...

دارو داد . ولی چیزی نشد . شوهرت میدونه .؟ چیزی نمیگه .؟ یعنی سرکوفت نمیزنه . شوهر من همش میگه باید به من میگفتی قبل ازدواج وسواس واری . در صورتی که نداشتم .

دارو داد . ولی چیزی نشد . شوهرت میدونه .؟ چیزی نمیگه .؟ یعنی سرکوفت نمیزنه . شوهر من همش میگه باید ب ...

ما عزیزم زندگیمون داستانش طولانیه به خاطر اینکه شناخته نشم خیلی توضیح نمیدم ازدواجمون عاشقانه بود و زوری بود از طرف همسرم ... الانم خیلی دوسم داره تحملم می کنه و روم حساسه 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰