2777
2789
عنوان

نامزدم میگه بمیرممم نمیزارم موهاتو رنگ کنی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 88 پست
حرفات درسته  حرفای همرو قبول دارم من اون اقارو میشناسم  عزیزم حرفات درسته   دوسم د ...

وقتی میگی میدونم میدونم پ تایپک زدنتون برا چیه!!!!!!

خب میگی دوسم داره گیر میده!!!خب خودت جواب خودتم دادی دیگ

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
حرفات درسته  حرفای همرو قبول دارم من اون اقارو میشناسم  عزیزم حرفات درسته   دوسم د ...

میدونم عزیزم هیچوقت بخاطر حرفای نسنجیده دیگران رابطتت خراب نکن 

اتفاقا بنظر خیلی خوش سلیقست ک میگه موهات خراب نکن فقط ب پوستت برس و درس بخدن طرز فکرش خیلی امروزیه 

اگرم حرفی خواستی بزنی فقط صبحت کن باهاش ن بحث جنجالی

خوشبخت باشید🌻

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی میگی میدونم میدونم پ تایپک زدنتون برا چیه!!!!!! خب میگی دوسم داره گیر میده!!!خب خودت جوا ...

😑😑😑😑بابا  دعوا نکنین من دارم دعوارو جمع میکنم 

حتی اگر از دوس داشتن هم باشه اشتباه 

حرف هر کدوم به نحوی درسته 

منتها  من اون اقارو بهتر از شما  ها میشناسم 

من فقط خواسم  بببنم کدومتون تجربشو داشتین 

اگر اینجور بوده مشکل کدومتون حل نشده و کدوم شده😴

نه دوست نداره 

ادم به کسی که دوست داره گیر نمیده 

ادم وقتی کسیو دوس داره اون شخصو با همه اخلاقیاتش میپذیره اون اگه شمارو دوس داشت کوتاه کردن یا رنگ کردن موهاتو هم دوست داشت چون این سلیقه ی توعه  بخشی از تصمیمات توعه که هیچ اسیبی هم بهش نمیزنه 

خودتو گول نزن جدی تر فک کن 

لاقل ببرش پیش مشاور 

همین چیزارو عادی و کوچیک در نظر گرفتین که الان خانوما مجبورن تو هر حالتی بسوزنو بسازن  دیگه با ...

نگفته ک پیشزفت نکن موفق نباش بسوز و بساز گفته موهات خوشگله خوشگلی دوسش دارم نچینش رنگش نکن .. حرف بدیه مگه؟شما شوهرت بگه موهات خوشگله حیفه کوتاه نکن ناراحت میشی؟

راستم میگ موهاش حیفه 

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
شما هم خیلی جو گیری و ناپخته شایدم تجربیات ناخوشایند زباد داشتی بد بین شدی! طرف مقابلش داره تشویقش ...

اتفاقا من هم در موردت اينطور فكركردم كه ممكنه اونقدر در شرايط كنترلگرى بوده باشى كه فضاى محبت و امنيت با اون ويژگى ها برات تعريف شده باشه و اين شرايط به نظرت نرمال بياد.

وگرنه اگر بقيه كامنت هارو بخونى ميبينى كه خيليا احساس هشدار گرفتن ازين رفتار ها و به استارتر هم گفتن كه بهتره محتاطانه تر تصميم بگيره.

بهرحال

مجبور نيستى در زمينه اى كه دانش و صلاحيت ندارى 

بدون در نظر گرفتن واقعيت ها امار و نظريه ها 

صرفا با بسنده كردن به تجربيات شخصيت نظر بدى.

نگفته ک پیشزفت نکن موفق نباش بسوز و بساز گفته موهات خوشگله خوشگلی دوسش دارم نچینش رنگش نکن .. حرف بد ...

خب من میتونم درباره رنگ موی همسرم نظر بدم مثلا بگم عزیزم بغل موهاتو که میزنی جذاب تری 

ولی حق ندارم بگم باید بزنی 

یا اگه نزد حق ندارم رفتارمو باهاش تغییر بدم جوری که بفهمه این تغییر رفتارم بخاطر موهاشه 

من میتونم نظر بدم ولی نمیتونم تعیین تکلیف کنم 

تو اینجور مسائل اولویت همیشه با خود شخص هست 

خب من میتونم درباره رنگ موی همسرم نظر بدم مثلا بگم عزیزم بغل موهاتو که میزنی جذاب تری  ولی حق ...

دقيقا

خيلى شخصيه اينجور مسائل 

من نميدونم چرا گاهى افراد فكرميكنن صاحب همديگن

در صورتى كه صرفا فقط حق يه نظردهى ساده رو دارن

درسته حرفای شماهم  ولی من هم بهش گیر میدما اینم بگم 😫

خب شماهم اشتباه میکنی 

یه مدت تحت نظر مشاور باشید تا رابطتون اصلاح شه 

گیر دادن شاید الان واستون اهمیتی نداشته باشه 

ولی وارد زندگی مشترک که بشید اعصاب نمیزاره بمونه براتون 

ادمایی که رو ظاهر حساسن بعد ها ایرادگیر هم میشن 

مثلا شما زایمان که کنی شرایطت بهم میریزه هی ازت ایراد میگیره که به خودت برس

خونه بهم ریخته باشه گیر میده به اینکه باید شغلتو بزاری کنار 

و.....

دقيقا خيلى شخصيه اينجور مسائل  من نميدونم چرا گاهى افراد فكرميكنن صاحب همديگن در صورتى كه صر ...

اگه همه دخترهامون مث شما بودن وضع جامعه این نبود

هر جا هستی شاد باشی و موفق جانا❤️

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
اتفاقا من هم در موردت اينطور فكركردم كه ممكنه اونقدر در شرايط كنترلگرى بوده باشى كه فضاى محبت و ...

کنترلگر؟؟خداروشکر من خیلی ازادم و اینقدری ازادی دارم ک بخاطر شرایط کاریم دو هفته خونه نیستم در ماه و شوهرم ب تصمیماتم برای زندگی شخصی و کاریم احترام میذاره  اینقد محبت دیدم ک بیشتر زندگیا برام ایده آله خود استارتر با حرف من موافقه میگه درست میگی نمیدونم این وسط تو چی میگی واقعا ی حرف مفت زدی هی میخوای ادامه بدی و دنبال تایید دیگرانی ...استارتر داره زندگیش میکنه و سوهرشم دوس داره نمیدونم تو سایت مردم چشونه همه یگرانو ب جدایی تشویق میکنن 

اصلا گیرم اره زور گو باشه میتونه با جلسات مشاوره بهترین تصمیم بگیره ن با حرفای خاله قزیا تو سایت راجع ب زندگیش تجدید نظر کنه!!! دیگه ریپلایت نمیخونم 

امیدوارم پخته تر شی و حداقل تو زندگی شخصیت جوگیرانه تصمیم نگیری