2777
2789
عنوان

کیا مادرشونو از دست دادن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 24 پست
حق داری عزیزم، خیلی حق داری ، یاد ٱنه شرلی افتادم 🌺🌼 

منم یه چیزی توهمون مایه هام 😂جدی میگم 

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دخترخالم از سن خیلی کم مادرش رو از دست داد، اونم همینجوری بزرگ شد همیشه میگه حسش میکنم کنارم و ت ...

اخی خدا بیامرزه

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘
پدرتون چی؟ 

با هم فوت شدن 

جای خالی هر دوشون حس میکنم ولی مادرمو بیشتر 

چون اغلب دور و بریام رو مادرشون خیلی حساسن یکم بیشتر دوس داشتم‌مادرم بود 

حتی توضیح دادن درباره ش هم سخته

وقتی برای یک لحظه فکرازدست دادن مادرم رو میکردم،ساعتها می نشستم گریه میکردم چون خیلی بهم وابسته بودیم

مردادماه کرونا مادرم رو ازم گرفت.۷ماهه که حتی یک قطره اشک هم نتونستم بریزم.دکترگفت هنوز تو شوک هستی

فکرنمیکنم بدتر ازمرگ مادرم اتفاقی توی این دنیا باشه

خدایا بی نهایت شکرت
حتی توضیح دادن درباره ش هم سخته وقتی برای یک لحظه فکرازدست دادن مادرم رو میکردم،ساعتها می نشستم ...

عزیزم مادرتون چند سالش بود 

ایشالله خدا به دلت ارامش بده 

بخدا منم میشینم فکر میکنم  دیوانه میشم 

😭😭😭😭

عزیزم مادرتون چند سالش بود  ایشالله خدا به دلت ارامش بده  بخدا منم میشینم فکر میکنم &nbs ...

۶۷

کاملا سرحال...بمب انرژی فامیل بود.بعدرفتنش انگار کل فامیل تویک سکوت عمیقی فرو رفتند از ناراحتی زیاد

خدایا بی نهایت شکرت