2777
2789
واوو  چن سالشونه

55.53

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
مادرم پدرم میرن پارتی جشن مختلط به مردا دست میدن کلا آزادن 

😐😐😐

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو محله ای که  خانواده پدریم زندگی میکردن خانواده و طایفه ما اولین کسایی بودن که دختراشون حق درس خوندن و کار کردن رو داشتن  و این قضیه براشون مهم بوده

به نظرم برای زمان خودش خیلی اپن مایند بودن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
😐😐😐

(:

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
من مامانم خبر داشت با شوهرم دوس بودم  البته چون لپه دهنم خیس نمیشه سیر تا پیاز میومدم تعریف می ...

منم مامانم خبر داشت ولی دیگ سیر تا پیازشو تعریف نمیکردم😁

مهربانترین‌ روح‌ها‌ بیشترین‌ رنج‌ها را‌ میکشند
55.53

بابای من متولد ۵۸ 😑

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

مادرپدرم انقدر سخت گیرن که بگم باور نمی کنین دختر و پسر هم نداره دیگه اسمش محدودیت نیس اسیری گرفتن، بجاش شکر خدا شوهرم انقدر خوبه که من اگه پاشم برم تنهایی ترکیه نمی گه چرا رفتی یا با ارایش و لباس پوشیدن کاری نداره، از الان دارم حسودی دخترم رو می کنم، البته من دست کمی از پدرومادرم ندارم از دماغ دخترم در میارم آزاد بودنش رو  

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است