2777
2789
بنظرم... مشروب خوردن و ببخشید رابطه جنسی داشتن با نامحرم روشن فکری نیست کثافط و فساده...  روشن ...

نه اصلا بنظرم رابطه قبل ازدواج اشتباه بزرگیه

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
چقدر ناراحت میشم وقتی میبینم خانواده ها شوهر کردن القا میکنن به بچه ها برای این که یه وقتی نکنه دختر ...

من همه اینارو کشیدم

الان چی بگم ب شوهرم؟ 

بگم برو من میخوام مجردی داشته باشم

خب نمیشه ک

بساز هستم

زندگی جمع کنم

ولی خیلی زود بود برام

من چون دختر عاقلی بودم تونستم دووم بیارم تاالان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر ناراحت میشم وقتی میبینم خانواده ها شوهر کردن القا میکنن به بچه ها برای این که یه وقتی نکنه دختر ...

میگم چرا منو زود دادی میگع با پسر دوس شدی ابرومون میرفت 💖😐😐

اگه ب بهونه قرار باهات تموم کرده ... همون بهتر ک گم شد از زندگیت رفت  من خودم بخاطر سختگیری خا ...

نه به بهونه قرار نبود 

کلا خودم کات کردم چون اون اصرار داشت واسه دیدن میگف تکلیف احساساتمون مشخص شه منم دیدم نمیشه فعلا برم 

کلا تمومش کردم گفتم ته این رابطه هیچی نمیشه 

درنهایت بهش گفتم درآینده بهم برگردیم که قبول کرد اما ۲ ماه بعد جدایی منو از پیج اینستاش حذف کرد و یه دعوا بزرگ راه انداخت و بلاک کرد رفت 

من همه اینارو کشیدم الان چی بگم ب شوهرم؟  بگم برو من میخوام مجردی داشته باشم خب نمیشه ک بسا ...

مشخصه که دختر بالغ و فهمیده ای هستی که چنین طرز فکری داری اما پیشنهادم اینه که از لحظه و از زندگیت لذت ببری هرجوری که هست تو گذشته زندگی نکن عزیزممم 

مشخصه که دختر بالغ و فهمیده ای هستی که چنین طرز فکری داری اما پیشنهادم اینه که از لحظه و از زندگیت ل ...

فداتشم لطف داری

ن اتفاقا خیلی وقتا میگم خداروشکر الان راحت شدم

شوهرم خوبه ولی خب خیلی مردونس رفتاراش

شیطون نیست

زیاد بگو بخند نیست

دقیقا برخلاف منه

اوایل که ما یه نقطه مشترک هم اصلااااا نداشتیم 

حالا تااینجا با هربدبختی بود ساختم

من لاغر خوش هیکل بودم

قدر ندونستم

انقد محرومم کردن تیپ خوب نزدم زیاد

الان بهش اون روز گفتم تو نزاشتی من از هیکلم لذت ببرم

هیچی نگفت ساکت شد

حالا چاااااق شدممممممممم😭😭😭😭😭

ببخش توهم اذیت شدی با حرفام 

همیشه انرژی مثبت میدم امشب داغونم

حالا شوهرت چطور مردیه

خوبه خداروشکر

کاریه

منظمه

مرتبه

اما اصلاااا شیطنت نداره 

بگو بخند نیست

من کلا پسر شوخ و شیطون دوست دارم

ولی خب هربار خداروشکر میکنم درسته مامانم منو زود داد ولی خب خداروشکر که لااقل ادم خوبیه

سخت گیره اما شکرخدا خوبیاشو خیلی بیشتر میبینم تا کمبودا

خوبه خداروشکر کاریه منظمه مرتبه اما اصلاااا شیطنت نداره  بگو بخند نیست من کلا پسر شوخ و ش ...

وای الهی شکر عزیزم چقدر خوشحال شدم بازم شکر کن که مرد خوبی تو زندگیته مرد خوب واقعا نعمته

فداتشم لطف داری ن اتفاقا خیلی وقتا میگم خداروشکر الان راحت شدم شوهرم خوبه ولی خب خیلی مردونس رفتار ...

وای عزیزم این چه حرفیه اصلا به من انرژی بد ندادی من ازت کلی انرژی خوبم میگیرم این حرفو نزن❤️❤️❤️ورزش کن تو خونه زوذ لاغر میشی بعدم ورزش روحیتو انقدر شاد میکنه

وای الهی شکر عزیزم چقدر خوشحال شدم بازم شکر کن که مرد خوبی تو زندگیته مرد خوب واقعا نعمته

فداتشم عزیزدلم اره شکر خدا 

من هزاربار شکر میکنم 

درسته بچگی نکردم 

درسته از جوونیم لذت نبردم

درسته به قول شما من تاحالا با دوستام یه بارم کافه نرفتم

اما خب شکرخدا خوبه

خیلی مردا دست بزن دارن

خسیسن

دهن بینن

خیانت میکنن

خداروشکر اینطور نیست

دهن بین بود یکم ک درستش کردم

وای عزیزم این چه حرفیه اصلا به من انرژی بد ندادی من ازت کلی انرژی خوبم میگیرم این حرفو نزن❤️❤️❤️ورزش ...

فداتشم عزیزدلم 💖🌺چون افسردگی گرفتم یاید حتما ورزش کنم 

نمیدونم استخرا باز شده یا ن

دلم میخواست شنا برم

فداتشم عزیزدلم اره شکر خدا  من هزاربار شکر میکنم  درسته بچگی نکردم  درسته از جوونی ...

من پدر بدی داشتم دست بزن داشت زن باز بود شکاک بود همه چی بود هرچی فکر کنی بد دل واسه همینه که مامانم درکمون میکنه وگرنه اگر بابام بود کافه هم نمیشد رفت و درک میکنم مرد بد چقدر زندگی خراب میکنه پس شکرگزار باش

من پدر بدی داشتم دست بزن داشت زن باز بود شکاک بود همه چی بود هرچی فکر کنی بد دل واسه همینه که مامانم ...

عزیزم میفهمم واقعا الان چجوری میتونی بری بیرون با وجودپدرت؟.. باز شکرخدا مادرت درکت میکنه 🙏🏻🙏🏻اره عزیزم من اکثرا شکرگزاری میکنم اما یه وقتا میگم ببین چطوری با زندگی ادم بازی میکنن

عزیزم میفهمم واقعا الان چجوری میتونی بری بیرون با وجودپدرت؟.. باز شکرخدا مادرت درکت میکنه 🙏🏻🙏🏻ار ...

پدرم ۱۰ ساله ترکمون کرده رفت فکر کنم با زن دیگه مامانم چون هم از خانواده سخت گیری داشته و هم بابام بد بوده الان درکمون میکنه ما هم از اعتمادش سو استفاده نمیکنیم البتع خواهر کوچیکم خیلی اذیت کرد اما الان بهتر شده رفتارش