2777
2789
عنوان

❌پشیمونم ردش کردم😭

571 بازدید | 18 پست

شروع این قضیه واسه سه سال پیش خلاصه میگم یه پسری همکارمه هر دوتا معلمیم تو اینستا فالو کرد منو خلاصه حرف زدیم بهم پیشنهاد دوستی داد من اون موقع ۱۸ سالم بود دلم نمیخواست کسی بیاد تو زندگیم ردش کردم کلا طرز فکرم با الان فرق داشت ولی باهم دیگه دوست معمولی موندیم این دوسال تمام تو فرصت های مختلف بهم ابراز علاقه کرد پیشنهاد داد ولی من همچنان ردش کردم 

با وجود این که هم خانواد سرشناسی داره هم خونه و ماشین و وضعیت مالی خوبی داره راستشو بخواین یکم تحت تاثیر دوستام قرار گرفتم و قبولش نکردم یه سال اخر که اصلا پیشنهاد نداد دیگه ولی همه جا حواسش بهم هست حتی تولدمم یادشه به هر بهونه ای شده پیام میده کلا فراموشم نکرده الانن که کلا داره پیشرفت میکنه چند وقت دیگه یه همایش بزرگ داره جالبیش اینجاست واسه اون همایش کلا نظر منو پرسید و از اول تا اخرش نظر من براش مهم بود 

الان پشیمونممم چیکار کنم دوباره پیشنهاد بده 

اینستا نمیتونم فالو کنم چون قبلا بهش گفتم خوشم نمیاد همکار فالو کنم چیکار کنم راهکار بدین خیلی پشیمونم 

فردا چهارشنبه سوری رو تبریک بگم؟

نکنه فکر کنه بخاطر موقعیت شغلی جدیوش و پیشرفتش دارم توجه میکنم بهش 🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتماهمین فکر ومیکنه

بایدسعی کنی اعتمادش وجلب کنی که بدونه خودش ومیخوای نه پولش وموقعیت

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤

با خودت صادق باش برا پیشرفتشه که نظرت عوض شده میخوایش 

برام دعا کنید بشه من به دعاهای خیر و نفس حق شما نینی سایتی ها ایمان دارم تاحالا هرچی خواستم و دعا کردید در حقم شده😊🙏🏻 چی میشه اگه اینم بشه😔(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

گفتی همکار دوس ندارم فالو کنم

پس یعنی شما رو به یه دلیل دیگه فالو میکنم😉

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
2810