2777
2789
فاطمه دختره وجیهه ازدواج میکنم یانه وعدش دیره یازود؟

البته من فالگیر نیستم و انرژی خوانی میکنم

صبر کن بهت میگم

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج نکن بهتره .من الان دارم آتیش میگیرم از دست خواهرای شوهرم بخدا برگردم مجرد میمونم گور بابای شوهر

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

ازدواج که داری ولی نه الان

الان وقت استراحت و تجدید قواست

نیازی داری مدتی تنها باشی و تنها روی خودت تمرکز کنی

خستگی احساسی و فکری داری که خسته ذهنیت خیلی بیشتره

ازدواجت به این زودی نیست و مقدماتش از ۱۴۰۲ به بعد شروع میشه اون موقع هست که تشکیل خانواده میدی

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
میتونی اینم بگی حسین چ حسی بهم داره؟ باهام ازدواج میکنه یانه؟

به نظر که ازت خوشش میاد ولی معلوم نیست به ازدواج میرسه یا نه چون همه اش به تو بستگی داره

احتمال اینکه جلو نیاد خیلی زیاده ولی اگه بفهمه تو چه جواهری هستی براش، جلو میاد

سلام بزرگوار خوبین؟ شبتون بخیر ممکنه برای من هم بگیرین؟من چهارشنبه دفاع دارم و خیلی نگرانم😔 ...

این دیگه پرسیدن نداره عزیزم

برو پایانامه رو فول فول شو واسلایدات رو قشنگ درست کن

مطمین باش عالی میشه