2777
2789
عنوان

مامانا چرا پسر من انقد گستاخ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 18 پست
عملا بدبخت شدم پس😑

تربیت بچه ها خیلی خیلی سخت شده خیلی بیشتر از حد تصور چون ما نسلی هستیم که از نظر هوش و علم و تکنولوژی از بچه هامون عقب تریم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
شما داری بهش باج میدی وعده دادن پیش از انجام کار خوب میشه باج دادن که بچه رو پررو تر میکنه شما صبر و ...

درسته کاملا حتما این روش رو امتحان میکنم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تربیت بچه ها خیلی خیلی سخت شده خیلی بیشتر از حد تصور چون ما نسلی هستیم که از نظر هوش و علم و تکنولوژ ...

در زمینه غذا خوردن هم راهکاری دارین؟ لردیبهش چهار سالش میشه خیلی بد غذاس خودش هم اصلا غذا نمیخوره خیلی اذیت میشم دوست دارم خودش مستقل با قاشق غذا بهوره ولی چند روز امتحان کردم دو شب گرسنه خوابید من بهش غذا ندادم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
در زمینه غذا خوردن هم راهکاری دارین؟ لردیبهش چهار سالش میشه خیلی بد غذاس خودش هم اصلا غذا نمیخوره خی ...

روش زور و اجبار رو بذار کنار هر بچه اندازه ی معدش اندازه ی گردی کف دست خودشه حالا ببین چقدر کم جای غذا داره احتمالا همون دو شب هم به اندازه ی معده ی خودش غذا خورده بوده و سیر بوده اندازه ی کف دست خودش براش غذا بکش نه بیشتر که اگر اضافه اومد تو بشقابش فکر کنی نخورده یا کم خورده بچه ی ۴ساله از نظر من سه تا چهار قاشق غذاخوری برنج با یه کوچولو مرغ یا یکی دو قاشق خورشت بخوره شاهکاره نهایتا اگر خیلی کم اشتهاست زیر نظر پزشک بهش مکمل بده بشقابشم بذار جلوش خودش بخوره به زور اصلا دهنش نکن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍