بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم ولی بعضی وقتا لازمه مثلا رفتیم مهمونی هی پردشونو میکشه باید چی کار کنم تو این شرایط؟
سلام اینجور وقتا فقط باید ذهنشو ازاون کار منحرف کنی مثلا بگی پسرم بیا فلان چیزنشونت بدم ...........اصلا بهش نگو بکن یا نکن....اون برای جلب توجه شما اینکار میکنه
میدونم ولی بعضی وقتا لازمه مثلا رفتیم مهمونی هی پردشونو میکشه باید چی کار کنم تو این شرایط؟
باید بلند بشی خودت حواسشو با یه چیز دیگه پرت کنی
میتونی براش اسباب بازی یا مداد رنگی و دفتر ببری
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
حتما از طرف شوهرت ساپورت میشه مثلا میگی نکن شوهرت برعکسش میگه یا ایرادی نمیگیره یا پشتش در میاد
مهمونی هم زیاد نمون جایی تا هم خودت کمتر اذیت بشی هم میزبان
ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
حواسشو پرت کن بدون اینکه بفهمه نقطه ضعفت پرده هست مثلا دستشو بگیر بگو پسرم بیا بریم ببین چه عروسک خوشکلی دارن یا حواسشو به یه چیز دیگه پرت کن اگر فهمید نقطه ضعفت چیه بیچارت میکنه
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
قبلش هزار بار گفتم اگر جیغ نزنی سلام کنی... برات فلان چیزو میخرم گفت نه خیالت راحت پسر خوبیم ولی اصل ...
شما داری بهش باج میدی وعده دادن پیش از انجام کار خوب میشه باج دادن که بچه رو پررو تر میکنه شما صبر و حوصله کن هر وقت کوچکترین کار خوبی کرد فورا بهش جایزه بده حتی شده یه شکلات یا خوراکی که دوست داره این میشه تشویق و کم کم نتیحه خوب میده اما عیچ وقت از قبل بهش وعده نده مثلا نگو داریم میریم خونه مامان جون پسر خوبی باش یا بگی اگر پسر خوبی بودی بهت جایزه میدم اما مثلا اگر حتی یه ذره پسر بهتریه فورا تشویقش کن بگو واااای خیلی ذوق کردم که انقدر شیک و آقایی و محترم برخورد کردی بیا بریم به خودمون جایزه بدیم
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍