2777
2789

س ساله با ينفر تو رابطم همش كاتيو جدايي داريم عاشقشم ولي اخلاقمون جور نيست. كنكور دارم هيچي نخوندم. از يه طرف ميخوام از اون جدا شم. سر در گمم. رواني شدم . زده به سرم انگار. ينفر قبل اين تو زندگيم بود قرار بود نامزد كنيم من ولش كردم. الانم هنوز ميخواد منو. ولي من نميخوامش. اهش زندگيمو گرفته. روووواني شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کنکور دارم اما هزینه ای ندارم فقط کتاب 

عشقم نمیدونه چید دوسش دارم و عاشق یکی دیگس 

حالا خونواده دختره نمیزارن با پسره ازدواج کنه 😭😭😭😭😭😭😭عشقم جلو چشمای خودم داره نابود میشه😭😭😭😭😐و کاری از من ساخته نیست 

ن شد من بهش برسم 

ن شد اون خوشبخت شه

چقد دنیا بی رحمه

چقدر منی

منم امسال کنکور دارم

تقریبا یه هفته پیش کات کردم

ببین قشنگگگگگ گند زد به درسم و رفت

اون همه انگیزه رو ناااابود کرد

ولی باور کن درد الان خیلی بهتر از بودن باهاشه

اذیت کردناش مریضم کرد

تف به ذات پستش

انگار ب دنيا اومديم فقط زجر بكشيم

من که واقعا هر چقدر از زجرام بگم کمه 🙂🍃من کاربر آقا هستم 

تاپیکامو نگاه کن همش دارم دنبال راه حل مشکل عشقم میگردم که باباش رضایت بده با اونی ک میخاد ازدواج کنه 😭😭😭😭😭😭کاش هیچوقت عاشق نمیشدم

چقدر منی منم امسال کنکور دارم تقریبا یه هفته پیش کات کردم ببین قشنگگگگگ گند زد به درسم و رفت اون ...

دقیقا درسته گاهی از این اتفاقا حکمتی توشه 

چون ممکنه باعث تغییر زیادی تو زندگی شخصی بشه و پیشرفت بیشتری کنی اخه تمرکزت بهتره دیگه وقتی مشغله فکری نداشته باشی گلم اصلا بهش فکر نکن خودتو سرگرم درس کن انشالله موفق بشی