2777
2789
سلام بچه ها منم از بیمارستان تخت جمشید تعریف های خوبی شنیدم اینو میدونم که متاسفانه تو کرج بیمارستانهای دولتی اصلا رسیدگی های لازم رو ندارن. خصوصا تو زایمان طبیعی . راستی شما ها می دونید که آیا کلاسهای آمادگی زایمان طبیعی تو کرج برگزار میشه یا نه ؟ و کجا ؟ خیلی دوست دارم شرکت کنم . شنیدم که خیلی مفیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شقایق جان منم خیلی دوست دارم برم اما نمیدونم الان کدوم بیمارستانها دارن از دکترم می پرسم شاید بدونه باشگاه ویژه زنان باردارم دوست دارم برم اما چون جفتم پایینه میترسم خطرناک باشه
خدایا به حق امام غریبم خودت به انتظار همه منتظرا پایان بده!
سلام به همه من امروز رفتم دکتر خداروشکر همه چی خوب بود شقایق جان دکترم گفت بیمارستان باهنر کلاس امادگی داره اما بقیه بیمارستانارو اطلاع نداشت
خدایا به حق امام غریبم خودت به انتظار همه منتظرا پایان بده!