2777
2789
بنظر من هردوش خوبه ..نجمیه مشکلش اینه که توی طرحه و ساختمانش قدیمی تره شایدم شلوغتر باشه ..ولی از نظر تجهیزات چون کلا بیمارستان زنان زایمانه مسلما مجهزتره و اگه خدایی نکرده واسه مادر یا نوزاد بعد زایمان مشکلی پیش بیاد تجهیزاتشون کاملتره ....من بقیه اله بهم تزدیکتره انتخابش کردم ولی اگه موقعیت مکانی نجمیه هم خوب بود حتما میرفتم اونجا ...چون خیلی معروفه من که تعریفش رو زیاد شنیدم ....
حالا یه سوال واسه زایمان طبیعیتون هزینه چقدر میگیرین ؟؟؟ اگه بیمه تحت پوشش سپاه باشیم ؟؟
یا سزارین با نظر پزشک ؟؟ من شنیدم هم قیمت طبیعی میشه چرا مال بعضیها دو یا سه تومن شده !!!!
خیلی گرونه اگه قرار باشه با دفترچه اونقدر بدم خوب میرم خصوصی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم من درد نداشتم صبح ساعت پنج خونریزی کردم رفتیم بیمارستان گفتن باید بستری بشی یک ساعت تو حیاط پیاده روی کردم رفتم بستریم کردن و بهم سرم زدن و بعدکیسه ابمو پاره کردن و من دردام شروع شد حدودا ساعت 9 صبح بستری شدم 9 شب تونستم زایمان کنم. وقتی کیسه آبم پاره کردن هر پنج دیقه درد میگرفت ولی وقتی که نزدیک زایمانم شد شاید دردام به ی دیقه هم نمیرسید مشکل من این بود که رحمم باز نمیشد یعنی 9 صبح تا 2 ظهر 5 سانت باز شد از ساعت 2 تا 7 دیگه باز نشد دردام پیشرفت میکرد ولی باز نمیشد که دکترم میگفت ببرمت سزارین خودم اسرار به طبیعی داشتم خدا کمکم کردو تونستم.
ای کاش روزی اینقد فرهنگ سازی بشه که ......................... وقتی آدامس از جیبت درمیاری همه نگن به منم بده
سلام بچه ها
ترانه جان نجمیه و بقیه الله تا جایی که من می دونم واسه اونایی که دفترچه نیروهای مسلح دان مجانیه حتی با اتاق خصوصی واسه بستریشون ،نگران چی هستی ؟هزینه ای واست نداره چه سزارین باشی چه طبیعی تو جفت بیمارستانا پزشک کشیک میاد واسه زایمانت گلم.اگه می خوای مطمئن شی برو تو سایت دو تا بیمارستان شماره های بخش حسابداریشون رو بگیر زنگ بزن بپرس که خیالت راحت شه ،البته منم می خوام دوباره قیمتهای شب بستری +زایمان ط و س رو بپرسم ،الان شماره هاشو نگاه می کنم واست می ذارم همینجا که هر سوالی داشتی بپرسی خودت گلم .
این قیکت های بدون دفترچه نیروی مسلح بود (با بیمه تامین اجتماعی بدون بیمه تکمیلی )
این نجمیه که خیلی تعریفشو شنیدی زایمان طبیعی بودن یا سزارین اخه زمین تا آسمون واسه منی که می خوام طبیعی زایمان کنم فرقشه !کادر ماماهاش واسه طبیعی کمک میکنن مهربون هستن؟یا حوصله موصله ندارن؟واسه سزارین که نگرانی ندارم چون می دونم که خوبن هر دوتا بیمارستان اما واسه طبیعی همه میگن بقیه الله خوبه اما واسه نجمیه یکی می گهخوبه یکی میگه بده !!!!!!!!!!!نمیدونم واسه من که از کرج می خوام بیام فک کنم بقیه الله راهش مناسب تر باشه اما هزینه هاشونو یک باره دیگه به زودی باید چک کنم تصمیم بگیرم .
-
-
ای ول هلیا جان که شیر زنانه مقاومت کردی و طبیعی زایمان کردی با اینکه دکترت تشویقت نکرده تو اون شرایط خیلیا جا می زنن ،مرسی که گفتی می دونی واسه این پرسیدم که من از کرج می خوام بیام همش نگرانم که دیر راه نیوفتم .واسم دعا کن که به موقع بفهمم و برسم بیمارستان و همه چی به خوبی پیش بره !دارم سعی میکنم همه چی تحت نظرم باشه اما خب نمیشه همه چی رو کنترل کرد مخصوصا ترافیک رو .خیلی واسم دعا کن عزیزم .راستی دخمل نازتم ببوس از طرف من حتما تا حالا از موقعی که گذاشتنش تو بغلت حسابی شیرین تر هم شده .بازم ازت ممنونم گلم .
خوشبختی داشتن بیشترین ها و بهترین ها نیست ،خوشبختی رضایت از وضعیت موجود وداشتن آرامش است .
ترانه جان راستی این تایپیک رو دیدی؟http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=198362&postID=8335178#8335178
بدرد بخوره خیلی
خوشبختی داشتن بیشترین ها و بهترین ها نیست ،خوشبختی رضایت از وضعیت موجود وداشتن آرامش است .
شیرین کام باشی گلم. نگران راه نباش من از شهریار رفتم خدا کمک میکنه.
ای کاش روزی اینقد فرهنگ سازی بشه که ......................... وقتی آدامس از جیبت درمیاری همه نگن به منم بده
وای هلیا جون راست میگی خیلی امیدوارم کرد این حرفت کلی خوشحال شدم .خیلی واسم دعا کن .بازم ممنون گلم .
هلیا جان فکر کنم نتونم برم بقیه الله چون هزینش واسم گرون تموم میشه 500 طبیعی و 1.500 سزارینم گرونتر میشه !با این حساب فکر کنم برم نجمیه !!!!!!!!!مگر اینکه اضطراری و اورژانسی شم برم بقیه الله.خییییییییییییییلی حیف شد .میترسم ماماهای نجمیه مهربون نباشن و حالم گرفته شه
مربوط به بیمه تکمیلیم میشه چون خصوصی با هر بیمارستانی هر جور دلشخواسته قرارداد بسته ترانه جون ،به نظرت نجمیه چطوریه؟
2810