2777
2789
عنوان

بچه اولم...😞

214 بازدید | 7 پست

وقتی ۲۳ سالم بود بچم بدنیا اومد ...نمیدونم چش شده بود تنهامون گذاشت و رفت ...رفت تو اسمونا رفت و دیگه برنگشت 

از دست دادنش یکی از دردناکترین و عمیق ترین دردام بودش ..جوری ک وقتی اولین بار دیدمش خیلی خوشحال شدم ...

الان ک فکرشو میکنم یادم میفته ب چشاش ،دستای کوچولوش ،روحم درد میگیره ...میگم ای خدا مگه من چکار کرده بودم ک بخوام اینطوری عذاب بکشم 

قبل از اومدنش خیلی خوشحال بودم میگفتم عه بالاخره منم مادر شدم ،قراره برای بچم مادری کنم نمیدونستم ک نمیتونم براش مادری کنم هیچکدوم ازاینارو نمیدونستم

نمیدونستم قراره ی عمر عذاب بکشم ...😞😞😞

بچم دختر بود ی دختر خیلی خوشگل ...دختری ک بعد از ۹ ماه انتظار دوس داشتم توی بغلم بگیرمش اما نشد 

کلی نذر کردم بچم دختر شه ،دختر شد اما رفت رفت ک بره و هیچوقت برنگرده .. روز بعد اینکه بدنیا اومد دیدم شوهرم نشسته داره گریه میکنه بش گفتم چیشده هیچی نگفت اومدم تو اتاقم دیدم بچم نیست نگران شدم اولش کپ کرده بودم باورم نمیشد بعدش دکترا بهم گفتن تسلیت میگیم بهتون مارو در غم خودتون شریک کنید خیای لحظه سختی بودد😞😞😞😓😓 ،این همه سال توی دلم نگهش داشتم بالاخره سکوتمو شکوندم ....دلم خالی شدددد

اما وقتی ۳۱ سالم بود ...خدا ی پسر بهم داد تونستم جای خالی دخترمو باهاش پر کنم ...

الانم باردارم برام دعا میکنید بچم دختر باشه؟؟التماستون میکنم دعا کنید بچم دختر باشهه🙏🙏🙏🙏

خدایا مرگمو بده ،راحتم کن...😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هررر چی مصلحت خدا باشه... 

چیز زور از خدا نخواه... 

هر چی خیر و صلاح باشه همونه... 

بگو خدایا هر چی که به صلاحم هست سالم بهم بده.... 

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه
دقیقا ولی دلم دختر میخاد 😞😞

میدونم ولی دل نبند... مگه پسر داشتی بد بود.... 

اصلا به ذهنت هم نیار یه جنس خاص رو... 

انشالله حاجت دلت با صلاح خدا یکی باشه... 

💜💜💜

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه