2777
2789
سلام دوستان
من 3 سال هست استخدام پیمانی هستم محل کارم با خونه ام حدود 90 کیلومتر فاصله داره و خونه پدری همون شهر محل کارم هست قبل از بچه دارشدن یه روز خونه مامانم میموندم یه روز میومدم خونه خودم چون هر روز رفت و آمد برام سخت بود بهم قول داده بودند بعد از تموم شدن مرخصی زایمان انتقالیم درست بشه ولی نشده و من باید 20 روز دیگه برم سر کار. همسرم میگه اینطوری رفت و آمد دیگه نمیتونی بکنی آخر هفته میتونی بیای خونه پس بهتره نری سرکار منم موندم تو دو راهی که برم سرکار یا بذارم کنار حالا کار کردن سوای استقلال مالی برام تفریح هم بود اگه بمونم خونه حوصله ام سر میره اگه برم هم برای خودم هم بچه و هم شوهرم سخته آیا ارزش داره بخاطر بچه کارمو از دست بدم لطفا راهنماییم کنید مرسی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه حتما برو سرکار
گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
مامان فرین جون اگه میتونی یه مدت نری سرکار خیلی خوبه. همه میگن تا 3 سالگی بچه خیلی نیاز داره که مادر کنارش باشه. ولی حتما برای خودت هم سرگرمی ایجاد کن. فقط نشو تام مال بچه که احساس کنی خودت داری از دست میری.
عزیزم درسته که کار کردن مهمه ! ولی یادت باشه که تو الان یه مادری و اولویت اولت بچه است که بزرگترین مسولیتت تربیت درست اونه . تو ارامش بودن بچه خیلی مهمه . من دوتا بچه پشت سرهم دارم و بخاطر اینها الان 5 ساله که خونه هستم . البته نتیجه شو دیدم که بچه هام واقعا خوبن و آرام.
دکتر هلاکویی میگه هر یک ساعتی که مادر در سه سال اول واسه بچه کم بزاره بعدها ده ها برابرشو باید جبران کنه و تازه معلوم نیست که بتونه یا نه
عزیزم درسته که کار کردن مهمه ! ولی یادت باشه که تو الان یه مادری و اولویت اولت بچه است که بزرگترین مسولیتت تربیت درست اونه . تو ارامش بودن بچه خیلی مهمه . من دوتا بچه پشت سرهم دارم و بخاطر اینها الان 5 ساله که خونه هستم . البته نتیجه شو دیدم که بچه هام واقعا خوبن و آرام.
دکتر هلاکویی میگه هر یک ساعتی که مادر در سه سال اول واسه بچه کم بزاره بعدها ده ها برابرشو باید جبران کنه و تازه معلوم نیست که بتونه یا نه