2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام ویدا جان
من کارشناسی رو آزاد خوندم. اون موقع اینجوری وام گرفتم که 50 درصد شهریه به عنوان وام محسوب میشد و تا پایان تحصیلات باز پرداخت نداشت. بعد از اتمام درس توی 30 قسط باد پرداخت میشد.
این دستورالعمل رو همه واحدها دارن ولی همشون عمل نمیکنن نمیدونم دلیلش چیه.
رز جان من هیچ کاری نکردم مدیریت بازرگانی علوم تحقیقات فردا ثبت نام داره............... اصل مدرک و ریز نمرات ندارم.........دانشگاه لیسانسم بابلسر و باید از اونجا بگیرم...........امروز باید برم عکس بگیرم............. خدای من همین طور موندم......دانشگاه آزاد انگار دنبالش کردن .......نمیزاره چند روز مهلت بده ............. دانشجو ها از شوک قبولی بیان بیرون و مدارک رو آماده کنن
ویدا جان من دیروز به سایت پارسه رفتم و خیلی انگیزه گرفتم و امروز شروع کردم. ولی توی سایتش برنامه ریزی پیدا نکردم برای برنامه ریزی باید هزینه هاشو پرداخت کنی ضمن اینکه رشته من جزو رشته هاشون نبود.
من درست نگاه کردم؟
در مورد برنامه ریزی جایی بوده که از نظر من دورمونده؟
اگر جای دقیقش رو میدونی لطفا راهنمائیم کن. ممنون
ارغوان جان ممنون از اطلاعاتت............. خوشحالم که شروع کردی به خوندن........... به هیچ وجه نا امید نشو....انرژی های مثبت اطرافیان رو بگیر........... به انرژی های منفی توجه نکن
2810