2777
2789
یتوروخدا بگین همه بچه ها سرشون به اینور و اونور میخوره یا فقط دوقلوهای من اینطوری ان, دست به مبل و دیوار میگیرن اگه نرسم پشتشونو بگیرم میافتن و سرشون روی زمین میخوره مخصوصا وقتی سپردم بشوهر احمقم, سر این موضوع زندگیم سیاه شده همیشه دعوا داریم و بعد هرافتادن یه فصل گریه میکنم, شما چطور دوتا بچه رو نگهداری میکنین که ضربه نخورن؟
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موژان جون بزرگترین زجر دنیا دوقلو داشتنه دلت دوقلو نخواد, اینا تازه ایستادن یادگرفتن یهو دستشون ول میشه تازه رفتن توی دوازده ماه , اخه چیکارکنم نمیتونم همه مبلا رو که جمع کنم حتی به در اطاق هم دست میگیرن بلند میشن شری جون مگه چی شد.که کار به بیمارستان کشید, واییی خدا رحم کنه چه کنم با این دوتا, امشب فقط یکساعت گریه کردم که شوهرم بی احتیاطی کرد مواظبت نکرد بچه افتاد, دیگه دارم از غصه میمیرم
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت
استفراغ کرد مگه؟ منم هی بشوهرم میگم ببریم دجتر اما قبول نمیکنه، بچه شما چندماهشه؟ پسره؟
بچه خالم دوسالش بود اینا نردبون گذاشته بودن فرشاشون رو ببرن رویه پشت بوم تا خشک شه اونوقت بچه دوساله اینام پشت سرشون رفته بود رویه نرده بوم خالم میگفت بالایه پشته بوم بودیم که دیدیم یک صدایی مثله افتادنه یک هندونه رویه زمین اومد رفتیم دیدیم بچه افتاده ولی اصلا خونریزی و اینا نداشت و حالش خوب بود خالم میگفت سرش کلی ورم کرده بود بردنش بیمارستان گفتن هیچیش نیست بعد خالم گفته بود نه همون شب بچش و واسه اینکه مطمئن بشه بردش مشهد اخه خالم یکی از شهرایه اطرافه مشهد میشینه وقتی بچه رو بردن بیمارستانه مشهد عکس از سرش گرفتن گفتن فورا اطاقه عمل خونریزیه مغزی کرده اگه تا یکی دوساعت دیگه دیر تر میاوردینش بچه از دست میرفت این غضیه رو گفتم که حسابی مواظبه بچه هاتون واسه زمین افتادن و اینا باشین ولی بیمارستانه شهره ما چه شوتی بوده که هیچی تشخیص نداده اگه خالم پافشاری نمیکردو بچه رو نمیبرد مشهد خدایه نکرده بچه مثله گلش الکی الکی از دستش میرفت
هیچکس نمیتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند اما.....همه می توانند از حالا شروع کنند
پسر من روزی هزار بار زمین میخوره، با کله ها....دو سه ثانیه گریه میکنه تموم میشه.میره سر بازیش.یازده ماهشه

"ایران از امروز وارد یک دوره 30ساله خشکسالی شد با صرفه جوییی در مصرف اب کشاورزی طبیعت و اینده فرزندانمان را نجات دهیم"
چیکارکنم دلسا جون هرچقدر مواظب باشم دوتان اونیکی رو میگیرم اونیکی میره یه جایی
اره ولی اگه خدایه نکرده زبونم افتادنی بود که دیدی سرش ورم کرده فورا ببرش دکتر
هیچکس نمیتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند اما.....همه می توانند از حالا شروع کنند
پگاه جون میترسم ضربه هاروی هوششون اثر بزاره هرسری کلی توی سرخودم میزنم و جیغ و گریه و فحش بشوهرم همسایه ها میان
ببین اصلا تا این دوتا بزرگ میشن همه کاراتو بزار کنارو مواظبشون باش بعدش که یکم بزرگ شدن دیگه راحت میشی
2810