2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست از دست بعضی دوستان دیگه هیچ وقت نی نی سایت نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام باران جون خوشحالم حالت خوب شده..اخ عزیزم صبحی اون خانمی که باعث شد ناراحت بشی حرفاشودیدم.به دلت نگیر...ایناخیلیدسرخوشن ایشالله سرخوش ترهم باشن!!!!!! توبه دل نگیر مادوستات اینجاییم وهروقت دلت خواست بیادرددل کن ...خبرتازه ای شد بگی
باران جان چقدر تو فکرت بودم عزیزم....خوب کاری میکنی بهدظاهر جلو شوهرت مقاومت میکنی. بذار مقاومتتو ببینه. از بس کوتاه اومدی جلوش، ترو بی اراده و ضعیف فرض کرده....کارت به طلاق نمیکشه.ظاهرا شوهرت هنوز ووست داره ولی جون تحت تاثیر حرفای مادرشه نمیتونه درست مدیریت کنه. لازم بود یه سیاست بشه تا ببینه اگه بخواد همینطور به اذیتاش ادامه بده تو هم دیگه تحمل نمیکنی و تنهاش میذاری. عادت کرده همیشه پشت داشته باشه ولی خوب کاری کردی یه بارم شده محکم جلوش واستادی.حالا ببین طور موش میشه.... برات آرزوی سلامتی و آرامش میکنم عزیزم. درضمت من حرفای اون خانمی که ازش ناراحت شدی رو خونده بودم ولی عزیزم منظورش خیلی بد نبود فقط خواست بگه بجای اینکه فقط دردودل کنی یه کم جلو شوهرت مقاومت کن! حالا کلماتی که استفاده کرد یه کم سنگین بود. دوست خوبم ناراحت نباش.سر نمازام دعات میکنم زودتر به آرامش زندگیت برسی....

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

باران جان اون خانوم منظورش تحریک تو بوده تا تصمیمدرست و محکم بگیری .قصد توهین نداشت.بد برداشت نکن.بعضی وقتا که ادم از لحاظ روحی بهم ریخته است نیاز به کسایی هست که نهیب بزنه به ادم تا قدمی که قراره برداره رو با جدیت بیشتر بردار.