2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست از دست بعضی دوستان دیگه هیچ وقت نی نی سایت نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 87 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای باران خداروشکر ک سالمی خودت وبچت.نمیدونی دیشب ک درد داشتی وداشتم تاپیکتو میخوندم از استرس ونگرانی دست وپام یخ زده بود. خیلی مراقب خودت و دخترت باش.ان شاءالله خدا جواب بدجنسیای شوهرو مادرشوهرتو بده.خیر نبینن این مادرا بااین بچه تربیت کردنشون و دخالتاشون
خداوندا تو می‌دانی‌ که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است چه رنجی ‌می‌کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است!
نوشتهدعیبی نداره طلاق می گیریم بیچاره این بچه می خواد چی بشه منم چون به خودم قول دادم جلوش قوی باشم نوشتم اگه قراربود بچه های طلاق بمیرن الان نسل ادما منقرض شده بود یکیش خواهر زاده تو 3سال خواهرت طلاق گرفته عمه بچه نگهش داشته مرده نه نمرده بهترمیشه مگه نمی گی میدم.مامانم بزرگ.کنه خوب می خوام به ارزوش برسونمش اینارو نوشتم فرستادم نمیدونم غلط یا درست بودنشو
اخه خواهرشوهرم 10سال باشوهرش زندگی کرد بعد با داداش دوستش به هم ریخت طلاق گرفت با اون ازدواج کرد بچشم داد به شوهرش هرچند الان زندگیش جهنمه و خیلی سختی می کشه ولی از رو نمیرن که منم عوض اون.کلمشو که هی سرم میزد رو دراورم تابدونه