2777
2789
نه کلا نباید بگی جنبه ندارن😐

جنبه رو که هیچ پسری نداره  

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
اخه شرایطش نیست نمیدونم چجوری بگم  نگا ما تو یه شهرستانیم 6 ساله که اومدیم اینجا خودمونمال مرک ...

خب همون موقع کم هم غنیمته غیر مستقیم خودتو نشون بده لبخند بزن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه روز نمی امد دپرس میشدم غذا نمیخوردم خدایا منو گاو کن😂😂

منممم همین جوری بودم آخر رفتم امام رضا دخیل بستم تا اومد منو‌گرفت،،😂😂😂 بعضی وقتا ازش میپرسم تو هم منو دوست داشتی میگفت نه  ولی صبا می‌رفتی مدرسه خندم می‌گرفت از قیافت،🤣🤣👊😂😂😂😂😂

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله
منممم همین جوری بودم آخر رفتم امام رضا دخیل بستم تا اومد منو‌گرفت،،😂😂😂 بعضی وقتا ازش میپرسم تو هم ...

😂😂😂اخییی قسمت هم شدین خداروشکر خوشحال شدم برات

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

حالا تو بچه مدرسه ایی بودی من بااین سنم مثه تو بودم😂😂😂

الان چند سالته مگه ولی خیلی خنگیم ما دخترا ،😏😏هیچی تو این پسرا نیست که کراش می‌زنیم 

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله
خب همون موقع کم هم غنیمته غیر مستقیم خودتو نشون بده لبخند بزن

اره دیگه اون موقعا باید یکاری بکنم 

اونا یه فروشگاه دارن من خیلی وقتا میرم اونجا خرید میکنم ولی خب گفتم که خودش همیشه نیست وقتی هست میرم تو مغازشون بشدت استرس میگیرم و دست و پام میلرزه و حتی صدامم بشدت میلرزه بعد فوری خرید میکنم میام بیرون  

دوستام همیشه میگن خریدتو طولش بده دلبری کن ولی نمیتونم  

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
اره دیگه اون موقعا باید یکاری بکنم  اونا یه فروشگاه دارن من خیلی وقتا میرم اونجا خرید میکنم ول ...

ازتو مخ زن درنمیاد 😑🖐️

ازتو مخ زن درنمیاد 😑🖐️

اسکلم مخ زنی بلد نیستم    

😂😂😂اخییی قسمت هم شدین خداروشکر خوشحال شدم برات

اره مادرش خانواده ش منو پسند کردن برا شوهرم سنتی بود ازدواجش با من ...ولی خب اگه یکی‌و‌ واقعا بخوای از خدا بخوای احتمال رسیدنش زیادتره تا اینکه همش جلو‌خودش عرض اندام کنی ،🤣🤣😂😂

اره مادرش خانواده ش منو پسند کردن برا شوهرم سنتی بود ازدواجش با من ...ولی خب اگه یکی‌و‌ واقعا بخوای ...

من که رفتم مشهد گفتم خدایا خودت یه خوبشو بهم بده زوری ازت کسیو نمیخام که 5ماه بعد شوهرم امد خاستگاری😁

اسکلم مخ زنی بلد نیستم      

دور از جون

من که رفتم مشهد گفتم خدایا خودت یه خوبشو بهم بده زوری ازت کسیو نمیخام که 5ماه بعد شوهرم امد خاستگاری ...

قربون اامام رضا برم که واقعا حاجت میده