2777
2789
عنوان

کسانی که کودک ۲تا۲.۵سال دارن تایم خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من صبح هفت و نیم بیدار میشه. در طول روز دو بار میخوابه. شب هم نه و نیم میخوابه

ای جان

من خودم به اندازه ی انگشت هایه دستم ۷صبحو از نزدیک ندیدم😁

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ترشح هورمون رشد از ساعت ۱۰ شب تا ۲ بامداد، بیان کرد: یک ساعت پس از به خواب رفتن کودک، ترشح هورمون رشد آغاز می شود پس اگر کودک ساعت ۹ شب بخوابد، ترشح هورمون رشد از ساعت ۱۰ شب به بعد که به خواب عمیق می رود، به حداکثر میزان خود می رسد.

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
آخه صبح ۱۰،۱۱بیدار میشد بعد ۵عصر میخوابیدتا۷بعدتا۲،۳قشنگ بیدار بود ولی دو روزه ساعت ۱۱میخوابه اینج ...

خوب تایم خوابش رو اگر میتونی تنظیم کن

چون خواب در طول روز به رشد هوشی و رشد قدی بچه ها کمک میکنه

بازم صلاح بچه تون رو خودتون بهتر میدونید❤❤

ما ملت امام حسینیم💚💚
خوب تایم خوابش رو اگر میتونی تنظیم کن چون خواب در طول روز به رشد هوشی و رشد قدی بچه ها کمک میکنه ب ...

درسته

ممنون عزیزم 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
بچه مدرسه ای دارم وگرنه میخوابیدم

موفق باشه

مگه مدارس بازن

منم مدرسه ایی دارم

کلاسشون ۳یعداز ظهره

آخه صبح ۱۰،۱۱بیدار میشد بعد ۵عصر میخوابیدتا۷بعدتا۲،۳قشنگ بیدار بود ولی دو روزه ساعت ۱۱میخوابه اینج ...

من دخترم خوابش خیلی بده از اولم همینجوری بود...الان دو سال و هشت ماهش صبحها کلا خوابه تا یازده .. بعدازظهر اگه صبح  زود بیدارش کنم بیهوش میشه البته دم غروب یا وقتی سوار ماشینه خوابش رو می‌کنه شبها هم به زور یازده دوازده می‌خوابه اگه بعدازظهر نخوابه یازده 

من دخترم خوابش خیلی بده از اولم همینجوری بود...الان دو سال و هشت ماهش صبحها کلا خوابه تا یازده .. بع ...

مثل پسر منه

پسر من بزور نمیخوابع مشکلم اینه خوابش نیاد یسره میپره اینور اونور

اونیکی پسرمو میزاشتم رو پام اینقدر تکون میدادم میخوابید این اصلا نمیاد رو پام بخوابه اگه خوابش نیاد

مثل پسر منه پسر من بزور نمیخوابع مشکلم اینه خوابش نیاد یسره میپره اینور اونور اونیکی پسرمو میزاشتم ...

نه باز دخترم اگه برقها خاموش باشه خوابش نیاد هی از این پهلو به اون پهلو میشه تا یک ساعت ...خودش که روی پا هم دوست داره ولی اصلا نمی‌خوام عادت کنه شیر میخورد عادت داشت پاهام می‌شکست تا می‌خوابید الان گریه میکنه ولی نمیزارم چون هم دیرتر می‌خوابه هم چیزی عادت کنه دیگه هیچی 

فقط همین دیر خوابیدن و دیر بلندشدنش خیلی بد بعدازظهر هم نمیزارم بخوابه چون نیم ساعت بخوابه تا صبح خوابش نمی‌بره برای همین اعصابش باز از اینور به هم می‌ریزه لجبازی می‌کنه نق میزنه ..اگه صبح زود بلند بشه بعدازظهر ساعت دو تا سه هم می‌خوابید ذهن و روانش آروم بود