2777
2789

کودکتون به چه شکله طی روز میخوابن آیا

من دو روزه ظهرا نمیخوابونم چون تا دیروقت بیدار میموند آیا کار درستیه یاحتما باید بخوابن طی روز

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از ۲ سال و نیمگی شروع کردم دیگه روزا نمیذارم بخوابه در عوض ۹ شب خوابه تا ۹ صبحالان ۳ سالشه

بنظر خودمم شب زودتر بخوابه بهتره

تا دو سه بیدار بود گاها

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

خواب در طول روز برای بچه ها خیلی مفیده

من پسرم ۲ سال و نیمشه 

بیشتر اوقات سعی میکنم ساعت ۳ بعدازظهر تا ۵ بخوابمونمش

شبم ساعت ۱۱ ونیم میخوابه

اگر در طول روز نخوابه ساعت ۱۰ میخوابه

ما ملت امام حسینیم💚💚

پسر من ده صبح بیدار میشه ظهر سه میخوابه تا پنج شب هم دوازده تا دوازده و نیم میخوابیم 

من اگه نخوابونمش عصر خیلی بدخلقی میکنه دو و نیم سالشه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

پسر من هفته دیگه ۱۸ ماهش میشه شبا می‌خوابه روزا هم دو ساعت میخوابه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من روز یک ساعت میخوابونم.

شب ساعت ۱۰:۳۰ میارم اتاق لالا...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه تو این سال باید بخوابه روزا عزیزم

من میخوابوندم بچمو یکی دوساعت شباهم ۱۱،۱۲ میخوابوندم 

اللن هزارماشالله ۴ سالشه روزا نمیخوابه شبا ساعت ۱۱ اینا لالاس

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

وقتی بچه هازودمیخوابن هورمون های رشدازساعت نه شب تا یک دو شب فعالن خیلیییییی روی قدشون ورشدشون تاثیرمیذاره

اینودکتربچه هام بهم گفته...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
خواب در طول روز برای بچه ها خیلی مفیده من پسرم ۲ سال و نیمشه  بیشتر اوقات سعی میکنم ساعت ۳ بع ...

آخه صبح ۱۰،۱۱بیدار میشد بعد ۵عصر میخوابیدتا۷بعدتا۲،۳قشنگ بیدار بود

ولی دو روزه ساعت ۱۱میخوابه

اینجوری بهتر نیست

دختر من از نوزادی ۸ شب خواب بوود تا ۸ صبح البته روزام میخوابید خیلی کم 

از یکسالگیش روزا یک ساعت میخوابید بازم شب ۸ میخوابید 

از وقتی ک از شیر گرفتمش روزا نمیخوابه از ۸ صبح بیداره یک سره تا ۸.۹ شب میخوابه . بازم تا صبح . دیگه عادت کرده زود بیدار بشه . 

تو ماشین اگه روزا ببرمش بیرون میخوابه .

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
بچه تو این سال باید بخوابه روزا عزیزم من میخوابوندم بچمو یکی دوساعت شباهم ۱۱،۱۲ میخوابوندم  ا ...

پسر من ظهر میخوابه تا ۲،۳نصف شب بیداره

پسر من دوسال و دوماهشه هنوز ظهرا یک تا یک ساعت و نیم می‌خوابه شبا دوازده نیم تا ده یازده

خوبه اینجوری ولی پسر من وقتی ظهر میخوابه شب خیلی اذیت میکنه

2810