2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمام رمزوراز خوشمزگی قرمه سبزی به سرخ کردن سبزیش بستگی داره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

از رب انار یا تمرغذا استفاده کن یا لیمو عمانی

بعدم بزار سبزیت خوب سرخ بشه

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
من قرمه سبزی هام معروفه...یکی اینکه پیازو زیاد میزنم دوم اینکه به مخلوط گوشت و پیاز رب‌میزنم...سوم ر ...

رب تو قورمه جالب نمیشه

قورمه به اون روغن سیاهشه ک بارب رنگش عوض میشه

رب تو قورمه جالب نمیشه قورمه به اون روغن سیاهشه ک بارب رنگش عوض میشه

عزیزم رب رو نباید خالی‌کنی توش که...یه قاشق به هیچ وجه به رنگش کاری نداره و قرمه های من کاملا جنوبی و سیاهه

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
چند دقیقه سرخ میکنین  یکی از اول بگه چجوری بپزم

من اول میزارم سبزی آبش تبخیر بشه بعد روغن میریزم حداقل۴۰ دقیقه تا یک ساعت با حرارت کم سرخش میکنم رنگش کامل تیره میشه ولی باید حواست بهش باشه ک نسوزه

چند دقیقه سرخ میکنین  یکی از اول بگه چجوری بپزم

ادویه قورمه سبزی حتما بزن

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

من از شب قبل درست میکنم مثلا ساعت 11 شب دیگه بار میکنم با شعله کم

دو تا پیاز بزرگ رو رنده میکنم با گوشت و زرد چوبه .زردچوبه صنعتی نباشه بهتره .

لیمو رو اگه خواستی بریزی صب دو تا سوراخ کوچیک بزن بریز زیاد باشه  له بشه تلخ میکنه

نیم ساعت اخر اب غوره یا نارنج میریزم .قورمه ترش باشه خوشمزه مبشه

بعد هم هر کسی دستی دلره .عمه م خدابیامرز اینقدر دستپختش عااالی بود که هنوزم زیر دهنمه .بهش میگفتیم چی میرزی مبگف هیچی بخدا 

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘