2777
2789
عنوان

توی بارداری ضرر داره؟

230 بازدید | 18 پست

ارضا شدن؟ 

ببخشید یکم رک گفتم🥴

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

خیر

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نه

ولی رابطه برای بعضی ها ممنوعه

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم معذرت میخوام امروز بعد .. چیز دیدم.. خیلی ترسیدم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بعد الان من ی مشکلی دارم

قبل بارداری گاهی قبل ارضا، و نه حتی بعدش، اب زیادی از بدنم خارج میشد ک شل و روان بود و روی دستمال کاغذی زرد رنگ میزد کمی... 

این بارم، ک توی ماه 5 بارداری ام خیلی اب ازم خارج شد. یچیزی در حد 2 تا لیوان... کل تشک با اب یکی ‌‌شد.جوری ک همسرم فکر کرد کیسه ابه... 

نمیدونم این ابریزیه برای چیه

و ایا صرر داره یا نه😥

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بعد الان من ی مشکلی دارم قبل بارداری گاهی قبل ارضا، و نه حتی بعدش، اب زیادی از بدنم خارج میشد ک شل ...

۲تا لیوان اب ازت خارج شد؟؟؟ تشک خیس شد؟؟؟ دختر کیسه ابت نباشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بعد الان من ی مشکلی دارم قبل بارداری گاهی قبل ارضا، و نه حتی بعدش، اب زیادی از بدنم خارج میشد ک شل ...

الان ماه پنجم خطرناکه عزیزم.

ی مدت اینکارو نکن تا نی نی ات سالم ب دنیا بیاد.

دوست همسرم براش گفته بود تو بارداری خانمش رابطه داشتن.اونم خیلی کم.....کیسه آب خانمش پاره شده.

بنظرم کمی صبر کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
الان ماه پنجم خطرناکه عزیزم. ی مدت اینکارو نکن تا نی نی ات سالم ب دنیا بیاد. دوست همسرم براش گفته ...

دوست شوهرت بهش گفته تو بارداری با زنش رابطه داشته کیسه ابش پاره شده؟؟

۲تا لیوان اب ازت خارج شد؟؟؟ تشک خیس شد؟؟؟ دختر کیسه ابت نباشه

نه... الان یکی دوساعت گذشته، بجز موقع رابطه دیگه ابی ازم خارج نشد. عادیه قبل بارداری همیشه اینجوری خیس میشدم. ولی این بار بیشتر بود یکم انگار

تاحالا روم نشده از دکتر بپرسم

2810