2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آسمان فیروزه؟؟؟ پس چرا خیلی از بچه ها شکل پدر و مادرشون نیستن . حتما که شکل پدر ومادر نمیشن شاید به اجدادشون برن
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
اونایی که فکر میکنی شبیه پدر و مادرشون نیستن اگه یکم دقت به تک تک اعضای چهرشون کنی متوجه میشی که شبیهه مادر یا پدرشه فقط چون ترکیبی از پدرو مادر و بقول شما اجداد گرفتن در نظر اول شبیه پدر و مادرشون نیستن
یه گل دارم دوستش دارم منتظر دومیشم
بچه یا به پدرش میره یا به مادرش و پدر و مادرش هم به یکی از پدر و مادرشون شبیه شدن بیشتر واسه همین میگن به اجداد میرن منظورم اینه که چیزی فراتر از ژنتیک خانوادگیتون انتظار نداشته باشین
یه گل دارم دوستش دارم منتظر دومیشم
ژنتیک خیلی تاثیر داره..وهم اینکه باید 3ماه قبل بارداری ..کبدتو پاکسازی کنی هم خودت و بخصوص همسرت....میوه خوردن...هوای پاک ورزش...اب کافی... اجیل اینا خیلی تاثیر داره...بعدش دیگه نطفه بوجود اومده دیگه
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚