2777
2789
هیچی فقط رو سلامتی تاثیر دارن
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بارداری اول زیاد انار خوردم خیلی چاق شدم خخخ
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بله
میگن سوره یوسف رو بخونی رو سیب قرمز و بخوری بچه زیبا میشه
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
من فکر میکنم غذاها بیشتر روی هوش تاثیر میذاره ولی من کتاب ریحانه بهشتی داشتم از روی اون کتاب هر ماه یک سوره خاص و یک سری میوه هارو میخوردم فکر میکنم خیلی تاثیر داشت کار سختی نبود فقط باید هر روز ناشتا یک سوره میخوندم برای یک میوه بعد میخوردم.
فقط سعی کن زیاد کاهو و انار نخوری خواهرم سر دخترش دائم انار میخورد ، کاهو هم به مقدار فراوون، میگفت حتی صبحونه هم سالاد کاهو میخوردم الان دخترش بشدت پرمو شده و سبزه پرموئیش بخاطر کاهو هست و سبزه بودنش واسه انار
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.