2777
2789
عنوان

دخترم یه شلوار داره میخواد فقط همونو بپوشه اشکمو در اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 32 پست

بچها همه همینن سه تا دارم هرسه تاشون این کارو کردن هردفه رو یه چیزی قفل میکنن .پسرم هررررررجا میرفت باید حتما شامپوشو برمیداشت چون خوشکل عروسکی بود اخرش مجبور شدم شامپورو خالی کنم .دخترم اچار فرانسه رو برمیداشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای  از دست این کار بچه ها  من که ۱ مدت خودزنی میکردم😂😂😂  ولی ببرش بازار و ازش بخواه به سلیقه خودش ۲ تا شلوار راحتی بخره  

و بگو اینا واسه خونه  خیلی ام از سلیقه اش تعریف کن  اونم واسه مهمونی

عزیییزم 

بهش بگو بریم یه شلوار جدید برات بخریم و خودت انتخابش کن ولی دیگه این شلوار رو نپوش 

بعد یه شلوار نخی خونگی انتخاب کنید

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

ولش کن منم عاشق مانتو مدرسه م بودم بروز مامانم گفت همسایه اون لباشو تو تنم دیده گفته به دختره کولی رفت تو خونتون منم باورم شد دیگ نپوشیدن😂😂😂

عزیزان برا خواسته م ی صلوات بفرستید منم سر نمازام دعاتون میکنم  😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤

چند وقت پیش هم پسر من همین بود 

منم شلواره انداختم یه روز قشنگ گریه کرد و تمام پذیزفت ک دیگه اون شلوار نیست مخم خورد همش گریه ک همون شلوار میخوام

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

عزیزم😂😂خواهرزاده منم ی شلوار داشت گل گلی همه جا میپوشید خونه مهمونی😂یعنی رنگ و رو که هیچی نداشت تا بالای قوزک پاش اومده بود ولی ول کن نبود

آخر سر ی بار رفته بودن کنار رودخونه خواهرم از قصد انداخت تو آب گفت آب بردش خودشم دید تا ول کرد 😂😂

براش یه شلوار خوشگل بخر با خوراکی هایی که دوست داره ،بگو فرشته مهربون گفته اینا جایزه وکادو هست ولی به شرط اینکه شلوار قدیمی رو بدیم فرشته مهربون ببره 😐

منم همین مسئله رو با یکی از لباسای دخترم داشتم ،ازاین راه حل شد 

چند وقت پیش هم پسر من همین بود  منم شلواره انداختم یه روز قشنگ گریه کرد و تمام پذیزفت ک دیگه ا ...

اره منم باید همینکارو بکنم.من موندم چرا خودش دوس نداره شلوار نرم پاش کنه.کاملا یکماهه با همین شلوار میخوابه

2810