2777
2789
خدایی زن هیکلی و گنده و زمخت هیچ معیار زیبایی نداره  چه حرفا فکر کنم شما بلندی خیلی‌ زیاد&nbs ...

سوای مبحث زیبایی تمام اندامها و استایلها، 

یغوری یک‌مقوله ست بلندی و کشیدگی یک مقوله جدا . هر خانم کشیده و بلندی درشت نیست هر خانم کوتاه قدی هم ظرافت نداره 

مدلهای ویکتوریا سکرت هم بلندند هم کمر باریک و ظریف و باربی

من خودم اصلا از بحث کی بهتره و .‌.‌ خوشم نمیاد ولی وقتی صحبت از جلب توجه و علاقه آقایون به  دخترخانمهای بلند قد میشه بیشتر منظور خانمهای کشیده و مانکنی و کمر باریک با قد بلند و ظریف و خوش تراش مد نظره  که کم هم نیستن و همه جا چشمها دنبالشونه وگرنه درشت و یغور و کوتاه هم داریم که باز اونها هم زیبایی خودشون رو دارن . هر کوتاهی الزاما ظریف نیست و برعکس

درکل دخترایی که قد متوسط تا کوتاهن و چال کمر دارن و بالاتنه و پایین تنه ی پری دارن هورمونای زنانشون ...

همه ی اینا را به جز قد کوتاه دارم😐😂

هیچ حیوونی فهمیده تر از کووالا نیست.یعنی قشنگ درک کرده هیچی تو دنیا ارزشش بیشتراز خواب نیست✋🏻😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قد والا نمیدونم اما می‌دونم نود درصد مردا فقط حجم زیادی از باسن و سینه فقط میپسندن  

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.
خدایی زن هیکلی و گنده و زمخت هیچ معیار زیبایی نداره  چه حرفا فکر کنم شما بلندی خیلی‌ زیاد&nbs ...

ووووی چرا اصلا تو کلیپاو آهنگش نمیاد این قدش بشه ک 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

ولا  تا اونجا میدونم بلندی ملاک زیباییه نه کوتاهی همه خودشون میکشن چن سانت بلندتر باشن ولا این شکیرا شاید براشما الهه زیبایی باشه برا خیلیها کوتله بیش نیست گلم 

مگه همه زنا قد بلند چاق زمختن هرچن باشن بلندن  بهشون معلوم نیست  ولی کوتاه باشی یه خورده چاق بشی اندامت افتصاحه وصرفا همه کوتا ها لاعر طریف نیستن اتفاقا چون کوتاهن بیشتر هیکلی میزنن  اتفاقا من قدم خیلی عالی خوبه شما منو ندیدین  چطور میگی من نطر همه مردم این هست  که دوست دارن قدشون بلند باشه گفتم نه از رو خودم