2777
2789
میخوام کفش بخرمنمیدونم از کدوم برتد چرم بخرم که قیمتش هم مناسب باشه بعضی ها که قیمتشون بالای 300
من چرمینه مارال رومئو نوین چرم رو امتحان کردم از همه چرمینه ارزونتره نسبتا و تنوع خیلی خوبی داره و دوامشم عالیه
بی ارزشترین نوعِ افتخار...!! افتخار به داشتن ویژگی‌هایی که خود انسان تو داشتنشون هیچ نقشی نداشته، مثلِ : » چهره » قد » رنگ چشم » ملیت » ثروت خانوادگی. . . "از چیزایی که خودت به دست آوردی حرف بزن" از انسان بودنت بگو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو خیابون سهروردی و عباس آباد اونجا مغازه های چرم دستسازه تبریزه. خیلی خوبن من یه کتونی R&M هم خریده بودم 5 سال پیش هنوز هم دارمش. اونم عالیه. تو مجتمع بوستان یه فروشگاه بود تو اون گردالیه . اسمش روژان. تو تجریش قبل از قایم هم یه شعبه داره و چند جا دیگه
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
آها تهران نیستی R&M , M&M قبلنا همه جا نمایندگی داشت. ببین اونجا هست؟
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.