2777
2789

اره یکیو میشناسم همونموقع بش گفتم بوی شوهرکردن میدی خندید گف اووو من و شوهر یسال بعد ازدواج کرد الانم بچش سه سالشه😐همه برگامون سر این ریخت

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂
واییییی دقیقاااا اونی ک میگف شوهر نمیکنم شوهر کرد تازه ب همکلاسی داشتم سوم راهنمایی اون موقع ازدوا ...

اره منم ازاین دوستاداشتم خط عوض کرد بعد شوهر کردنش بعد یکی از دوسای دیگمون ب خونش زنگ زد مامانش ورداشت گف زهرا ازدواج کرده دیگ زنگ نزن🥴🥴🥴🥴😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم ازاین دوستاداشتم خط عوض کرد بعد شوهر کردنش بعد یکی از دوسای دیگمون ب خونش زنگ زد مامانش وردا ...

واییییی دقیقاااا 😂😂😂😂 ما هم زنگ زدیم گف بچه ها فرناز دیگع شوهر داره تماس نگیرید🤣 حالا انگار میخوایم شوهرشو بدزدیم😑

اونا دوس پسراشون بگیر نیستن :/

نه اتفاقا دوستام که اینطورن طرفا عاشقشونه اینا خودشون گذاشتن برا بعد دانشگاه و ایناشون

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اره منم ازاین دوستاداشتم خط عوض کرد بعد شوهر کردنش بعد یکی از دوسای دیگمون ب خونش زنگ زد مامانش وردا ...

وااای چ ضایع

فکر کن طرف دیگه نمیخواد ارتباط بگیره

زنگ بزنی خونشون 😐

❤💍جان من است او

دقیقا منو دوستمیم

اون وحشتناک دختر شوهری بود همیشه لباس عروس میپوشید، برنامه عروسی می‌ریخت تمرین خونه داری میکرد

من همیشه مسخره میکردم تو یه فاز دیگه بودم که می‌خوام تا ابد سینگل باشم

حالا من یکساله نامزدم اون مجرده

حالا من زشت ترین دوستایی که تو دبیرستان داشتم همشون شوهر کردن چه شوهرایی، دوستای خوشگلم همه موندن

وای یادم نیار یه دختره بود تومدرسه هم ازاین دختر خرابا بود که باچن تاپسر رابطه داش هم خییییلی زشت بود تو۱۷سالگی شوهر کرد چه شوهههری هم پولدااار هم خوشتیپو خوش هیکل

خداشانس بده

اره یکیو میشناسم همونموقع بش گفتم بوی شوهرکردن میدی خندید گف اووو من و شوهر یسال بعد ازدواج کرد الان ...

اره بعضیام بودن ادعا داشتن از مردا متنفرن ولی ازدواج کردن استوری میزارن اقامون تاج سرم ومن شرحسودا😂😂🤣🤣