2777
2789
عنوان

کتاب باز ها

53 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

بیایید یه گروه کتابخون رو با هم راه بندازیم ..با هم کتاب بخونیم و کتاب هایی که خوندیم رو به هم معرفی کنیم .. یه گروه دوستانه و در عین حال فعال ...پایه هستید ؟ 🤓 

گروه حرفه ای می‌خوایم تشکیل بدیم ..همین نی نی سایت هست 

چند تا از دوستان کتاب خوان هستند 

چون شاید این آخرین تاپیک عضو گیری مون باشه ..پس لطفا اعلام کنید از گروه عقب نمونید 

تاپيكاي كتابمو ميتونم فقط بهتون معرفي كنم

گروه نميام😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپيكاي كتابمو ميتونم فقط بهتون معرفي كنم گروه نميام😅

همین نی نی سایته ..مرسی ازت عالیه 👌🏻🌷 تاپیک زدم تگت کنم؟؟ ..می‌خوام حرفه ای باشیم ..به کتابخون های حرفه ای مثل شما نیاز داریم ...اگه تمایل داشتی خیلی خوشحال میشیم به گروهمون ملحق شی .🌷

همین نی نی سایته ..مرسی ازت عالیه 👌🏻🌷 تاپیک زدم تگت کنم ..می‌خوام حرفه ای باشیم ..به کتابخون های ...

اره عزيزم هروقت تاپيك زدي صدام كن ميام❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

@___deniz___    

@rahgozaram    

سلام خوبید دوستان 🌷 

از بین اعضای گروه شما فعال تر بودید . به همین دلیل خواستم به انتخاب خودتون اگه تمایل داشتید در انتخاب کتاب و لیست اصلی دوره و تگ دوستان کمک کنید .یا حداقل یکی از شما قبول کنید اگه هم وقت نداشتید یا مایل نبودید باز هم تشکر میکنم که با نظراتتون گروه رو فعال تر میکنید. 🌱💐 

اینطوریه که در نبود من مسولیت گروه به عهده کسی هست که پیشنهادم رو قبول می‌کنه ...حتی حق انتخاب یک کتاب از ۳ کتاب دوره رو داره .🤓📚 

سپاس 

۱_کتاب معنای زندگی.    آلن دوباتن موسسه مدرسه زندگی 

۲_کتاب دختری با هفت اسم .     هیون سئو لی 

۳_ ........ انتخاب شما 

@___deniz___     @rahgozaram     سلام خوبید دوستان 🌷  از بین اعضای ...

کتاب دختری با هفت اسم

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨