2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن دم نمیخورن البته بعضی ها دوست دارن سرخ که میکنن ترد میشه میخورن  برای کله ماهی قسمت چشمش مثل ...

نه بابا من خودم ماهی و درست کردم 😅 چشاش بهش بود عین همون موقع که میخریش  فقط پره هاشو‌گرفته بودم دمشم بهش بود 

نه بابا .🤣🤣🤣🤣فداتتتتتتتت منم خوشحالم گلم

❤️❤️❤️💃🏼

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
دوست های داداشم گوشت جوجه تیغی رو هم میخوردن،،به داداشم هم داده بودن  میگفتن خیییلی مقوی هس ...

من یچیز دیگم شنیدم 

یکی از اقوام می‌گفت جوونیامون حلزون کباب میکردیم برای سرما خوردگی 

اینو یادم رفته بود بگم اصلا

انتظار یعنی مرگ کِشدار ! 
اینجا یادمه یه کاربر میگفت میخورن خیلی تعریفم میکرد 

ببین کله گاو و گوسفند و شتر گوشت داره برای همین میخورن چرب هم هست 

البته من گوشت دور کله پاچه گوسفند خوردم خوشمزه هست

گاو و شتر نخوردم ولی فکر کنم دیر پز باشه یکی دو روزی طول بکشه تا بپزه 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
من بناگوش و پاچه و چشم دوست دارم باقیش بدم نمیاد میخورم اگر از قبلی ها سیر نشده باشم 😂

من فقط چشم و پاچه میخورم🤭😁

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
گراز همون خوک اون وحشی خوک اهلی

ولی خب سفت و سنگه فقط باید حالت چنجه ای کنی با دنبه بزنی روش بخوری که از خشکی در بیاد غیر این انگار سنگ‌ میخوری 

خوک خیلی متفاوته قابل قیاس نیستن باهم 

اره اونها که خوراکشونه  خون لخته شده میخورن البته درستش میکننا  حتی خون اردک و هم میخورن ...

چجوری خون میخورن و سالم میمونن

یه بار بلد نبودم دل مرع رو قشنگ تمیز کنم

انگار توش لخته خون مونده بود

مسموم شدم بدنم درد گرفت تا سرم نزدم خوب نشدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری