2777
2789
عنوان

خانمها مامانم چن ساله تو نخاع اش کیست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3648 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه الا بیمارستان هستیم .ح😭😭😭😭

سلام منم مادرم چند ساله درگیره دکتر گفته بود هر شش ماه یکبار اینا ام ار ای بگیره بعده یکی دو سال گرفته امروز دکتر گفته کیست بزرگتر شده🥲ولی دکترش گفت چون این کیست دقیقا وسط نخاعه یکم ریسک جراحیش بالاست بقیه جراحی های کیست که معمولا کنار نخاع هستن راحت تره  . 

نگران نباشید میدونم شرایط سختیه ولی انشالله بهتر میشن اگه کیستشون تویه خوده نخاع نباشه خیلی جای امیدواری هست. مطمئن باشید خوب میشن من منتظر خبر خوبتون میمونم

سلام منم مادرم چند ساله درگیره دکتر گفته بود هر شش ماه یکبار اینا ام ار ای بگیره بعده یکی دو سال گرف ...

عزیزم انشالله مامانت خوب بشه ما هم ۲۰ سال دست نزدیم تا مامانم حس پاهاش را از دست داد

متاسفانه نتیجه عمل خوب نبود و حس پاهایش و ادرار و مدفوع مشکل دارن بی نهایت اذیت شدیم

ببخشيد ميشه بگيد كيست كدوم قسمت بوده؟ توى گردن بوده يا كمر؟

من توى گردنم دارم و چن ماهه دست و پاهام بي حس ميشه رفتم مجددا ام ار اى گرفتم و نوبت گرفتم كه برم نشون بدم از استرس و ناراحتى دارم ميميرم. ٢٨ سالمه ينى چى ميشه😔😔😔😔😔😔

ببخشيد ميشه بگيد كيست كدوم قسمت بوده؟ توى گردن بوده يا كمر؟من توى گردنم دارم و چن ماهه دست و پاهام ب ...

عزیزم انشالله خوب میشید ولی اگر عمل نیاز هست زود برید مامان من دیر رفت