2777
2789

چن سال بود تحمل میکرد ولی حالا دیگه نه میتونه بخوابه نه دستشویی و در کل خیلی اذیت میکنه ازتون خواهش میکنم تروخدا دکتر مغز و اعصاب ستون فقرات هر کی می شناسه بگه خیلی ناراحتم .اخه اگه دکترش خوب نباشه در طی عمل امکان داره قطع نخاع بشه و عمل سختیه 

من محتاج دعای همتونم

ازتون خواهش میکنم برای اینکه آرزوم برآورده بشه یه صلوات بفرستید و دعا کنید البته به زور نیس اگه راضی باشید

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا بره عمل کنه راحت میشه

برا عمل های دیسک معمولا همین حرفو میزنن

مامان منم چندتا پیچ و مهره تو کمرشه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
نه بابا بره عمل کنه راحت میشه برا عمل های دیسک معمولا همین حرفو میزنن مامان منم چندتا پیچ و مهره ت ...

نه تو نخاع اش تومور هست زود زود میره ام ار ای که ببینه بزرگ نشده

عریزم کسی که پیش ایشون عمل کرده را میشناسید

خیلی از مریضاشو دیدم که راضی بودن ولی پدر من قسمت نشد پیش ایشون عمل کنه واسه سرش و دکتر دیگه ای انجامش داد بنده ی خدا خیلی اذیت شد کاش منتظر میشد پیش همون عمل میکرد 

یعنی کسی نمی شناسه واقعا که.فک کنید مادر خودتونه .داره عذاب میکشه

سلام عزیزم خوبی؟منم واقعا خیلی عذاب کشیدم و الانم میکشم،مامانم دیسک کمرش پاره شده بود و چندسال دیسک کمر داشت ولی قابل تحمل بود،از عید تا چند روز پیش به شدت اذیت میشد و با واکر هم به زور راه میرفت و من همش گریه میکردم،الان پیش دکتر مصطفی باقری عمل کردن خداروشکر خیلی نسبت به قبل بهترن و راه میرن،شماهم برید پیشش،مطبش تو اصفهانه،تو نت بزنید براتون میاره ادرس و شماره،خیلی دکتر مهربونی هستن واقعا من همیشه مدیونشون هستم

برادر شوهر من یه تومور روی نخاعش بود که سه بار عمل کرده بود بازم درآمده بود واقعا دیگه نمی‌توانست راه بره یکی از آشنایان شماره یه دکتر طب سنتی رو دادن که به ایشون مراجعه کردن و چند سالی هستش که درمان شدن و دیگه توده ای هم درنیومد . شماره دکترشو براتون میگذارم خیلی کارش درسته

09367461816

2810