2777
2789
من 95 بودم اول تابستون خودم و کشتم شدم 90.. بعدش باردار شدم ولی مطمئن نیستم ارتباطی داشته باشه چون بعد کاهش وزنم همچنان پریودای خیلی خیلی نامنظم داشتم و گاهی حتی تا 60 روز طول میکشید با اینکه آزمایش و سونوهایی که میدادم طبیعی بود.. دکتر طب سنتی رفتم بلافاصله منظم شدم و بعدشم باردار شدم الحمدلله..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان محمد پارسا دکترای طب جدید میگن تاثیر داره ولی طب سنتی میگه هیچ ربطی نداره.. من که از طب جدید هیچ خیری ندیدم فقط بستنم به کلی قرص هورمونی که فقط کلی مشکل دیگه برام درست کرد....
شفیعی جان دکترگفت هیـــچ مشکلی نداری فقط طبعت سرده و به همین دلیل نزدیکی هات منظم نیست.. راست هم میگفت گاهی هر شب برنامه داشتیم گاهی دو هفته میگذشت و خبری نبود.. گفت باید بطور منظم هفته ای سه بار باشه تا منظم بشی.. یه سری داروی گیاهی و عرقیجات هم داد که بلافاصله منظم شدم بعدشم نی نی اومد تو دلم..
راستی اون ماهی که نی نی اومد من اصــــلا به فکرش نبودم چون دقیقا تو همون زمان تخمک گذاری چندتا تولد و عروسی دعوت بودیم منم پایین موهام و رنگ ژله ای فانتزی گذاشته بودم!! همه فکرم این بود که تا عروسی مروسیا نرم حموم رنگش خراب نشه!!! ظاهرا تخمک گذاریم زودتر بوده .. کلا نفهمیدم چی شد اون ماه ولی اصصصصصلا به فکرش نبودم.. و تو عروسیم کللللی بپر بپر کردم و خوش بودم برا خودم.. فکر میکنم همین بیخیالی هم خیلی خیلی موثر باشه.
من هرچی دکتر و آز و سونو میرفتم مشکلی پیدا نمیکردن و فقط گیر میدادن به اضافه وزنم.. همسرم هم خیلی عالی نبود ولی میگفتن بازم در حدی هست که طبیعی بشه ولی نمیشد.. چون مشکل طبع سردم بود فقط
ممنون که وقت گذاشتی من شوهرم 10 میلیون اسپرم داره با حرکت کند خیلی ناراحتم خودم 12 کیلو اضافه وزن دارم
برای بچه دار شدن انهایی که بچه دار نمی شوند باهم صلوات بفرستیم
شوهر من فکر میکنم 6 یا 7 میلیون داشت .. حرکتشم یادم نیست ولی بهرحال زیاد خوب نبود.. اما دکتر قرص تقویتی نداد گفت با همین شرایط هم باید بشه... من که 25 کیلو اضافه داشتم عزیزم!!!! یه دکتر سنتی خوب برو انشالله انشالله خیــــلی زود مامان میشی.. ریلکس هم باش و اصلا بهش فکر نکن...
2810