2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اموزشم میدادم با قبل از تولد پسرم. کلاس رفتم تو مجردی حتما یه مربی خوب پیدا کن انعطاف بدن خیلی مهمه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

کار نداره خواهر باسن بده عقب زانوهارو شل کن بلرزون خودش میلرزه به همین راحتی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
کار نداره خواهر باسن بده عقب زانوهارو شل کن بلرزون خودش میلرزه به همین راحتی 

نه توروخدا. مث این خانوماییکه تو مجلسا میان وسط شلنگ تخته میندازن میرن رو ویبره😂😂😂

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
نه توروخدا. مث این خانوماییکه تو مجلسا میان وسط شلنگ تخته میندازن میرن رو ویبره😂😂😂

واقعا که آموزش رقص حرفه ای دادم میگی شیلنگ تخته 😐

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
دقیقا😂ظرافت میخواد

تمرین کن اگه علاقه داری کلیپ اموزشی زیاد هست. من از بچگی قرتی بودم رقاصه مدرسه بودم😂😂😂

واقعا که آموزش رقص حرفه ای دادم میگی شیلنگ تخته 😐

😂😂😬😬